about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ادغام 2 شرکت امنیتی اسرائیلی

شرکت NSO اسرائیل با هدف تقویت خدمات خود، قصد دارد استارت آپ «Fifth Dimension» را خریداری کند.

به گزارش کارگروه بین المللی سایبربان؛ به نقل از «reuters»؛ به تازگی «NSO Group»، شرکت نظارت سایبری اسرائیل، اعلام کرد به منظور خریداری استارت آپ «Fifth Dimension» در حال مذاکره با این شرکت است. بنی گانتز (Benny Gantz)، فرمانده ی سابق ارتش اسرائیل، یکی از اعضای هیئت مدیره ی استارت آپ یاد شده است.

شرکت نوپای Fifth Dimension، نوعی فناوری توسعه داده است که به حل پرونده ها در تحقیقات پلیس کمک می کند. رام بن باراک (Ram Ben-Barak)، جانشین سابق مدیر سازمان جاسوسی موساد، عضو هیئت مشاوران این استارت آپ است.

روزنامه ی «TheMarker» با اشاره به منابعی ناشناس، توضیح داد که NSO در حال بررسی احتمالات ممکن برای کمک به شهرتش از طریق پیوند خوردن با شرکت های امنیتی پیشرو اسرائیلی است. این شرکت ادعای مطرح شده را تکذیب کرد؛ اما Fifth Dimension تاکنون در این رابطه اظهار نظر نکرده است.

شرکت NSO به عنوان ارائه دهنده ی ابزارهای نظارتی موبایلی برای دولت ها و سازمان های مجری قانون شناخته می شود. برای مثال می توان به ادعای دولت مکزیک در رابطه با استفاده از جاسوس افزار موبایلی پگاسوس (Pegasus) روی شهروندان اشاره کرد.

شرکت «Blackstone Group»، به علت اعتراضات صورت گرفته توسط فعالان حریم خصوصی دیجیتال، سال گذشته از خرید بخشی از NSO منصرف شد.

شرکت NSO ادعا می کند، نرم افزار توسعه یافته توسط آنها، حمله تروریستی ایران را در دانمارک خنثی کرد.

 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.