about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فرماندهی عملیات ویژه به تازگی اعلام کرد قصد دارد سیستمی را طراحی کند که همه اطلاعات را روی یک صفحه شیشه‌ای به مخاطب نشان می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ فرماندهی عملیات ویژه آمریکا (Special Operations Command) به تازگی اعلام کرد می‌خواهد همه انواع داده‌های موجود روی یک صفحه شیشه‌ای در مقابل صورت اپراتورها نمایش داده شود. این کار به منظور برقراری ارتباط میان جنگجویان و اقدامات فرماندهی و کنترل مشترک همه دامنه‌های وزارت دفاع (Joint All-Domain Command and Control) انجام می‌گیرد.

با توجه به گزارش جیمز اسمیث (James Smith)، یکی از مقامات ارشد فرماندهی عملیات ویژه، این سازمان برنامه جدیدی به نام «فرماندهی مأموریت» (Mission Command) شروع خواهد کرد که در قالب آن همه داده‌های فرماندهی مورد نیاز روی یک شیشه به نمایش در می‌آیند.

اسمیث گفت:

زمانی که در آلمان بوده و به عنوان یک فرمانده فعالیت می‌کردم، هنوز نقشه‌های کاغذی داشتیم. محتوای این تصاویر شامل دشمنان، نیروهای خودی، اطلاعات مهندسی، درگیری‌های هوایی و بسیاری موارد دیگر بود. در این شرایط تا زمانی که با یک نوشت ابزار، تصاویر و ارتباطات با آن‌ها را یک به یک بررسی نکنید، هیچ ایده‌ای در رابطه با حوادثی که رخ می‌دهد، نخواهید داشت. شما حتی نخواهید توانست نقشه را به درستی مشاهده کنید.

فرماندهی عملیات ویژه می‌خواهد به جای همه‌ی آن تصاویر یا به کارگیری چندین نمایشگر مختلف، همه‌ی اطلاعات را در یک تجسم واحد به نیروها ارائه بدهد.  طرح فرماندهی مأموریت، امکان همکاری میان فرماندهی و کنترل و نیروی‌های عملیات ویژه (Special Operations Forces) را فراهم می‌کند.

اسمیث ادامه داد:

ما می‌خواهیم با فرماندهی عملیات به نقطه‌ای دست پیدا کنیم که طیف گسترده‌ای از اطلاعات مانند موقعیت دشمن، وضعیت دوستان، اطلاعات مشترک، داده‌های مهندسی، حمل‌ونقل هوایی و بسیاری موارد دیگر روی یک قطعه شیشه‌ای به نمایش گذاشته شوند.

مقام مذکور شرح داد، پروژه یاد شده به منظور راه‌اندازی در سال مالی 2022 برنامه‌ریزی شده است. این پلتفرم شامل مجموعه‌ای از ابزارها، سامانه‌ها، برنامه‌ها، منابع داده و استانداردهای قال اجرا در سراسر بخش نیروهای عملیات ویژه خواهد بود.

احتمالاً اصلی‌ترین هدف پروژه بالا عمل کردن به عنوان یک رابط میان کیت حمله تاکتیکی فرماندهی عملیات ویژه (SOCOM’s Tactical Assault Kits) و فرماندهی و کنترل مشترک چند دامنه‌های وزارت دفاع (JADC2) است. پروژه دوم طرحی است که حسگرهای همه دامنه‌های نظامی را به یکدیگر متصل کرده، اطلاعات را در زمان واقعی برای افراد فراهم می‌کند. ادغام دو پلتفرم بالا باعث می‌شود تا جریان داده‌ها یکپارچه شده به شکل بهتری در دسترس قرار گیرند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.