about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه هکتیویست انانیموس مدعی شد اطلاعات شخصی بیش از 300 هزار نفر را که احتمالاً توسط دولت روسیه برای مبارزه در اوکراین بسیج می‌شوند، فاش کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ انانیموس در یکی از حساب‌های توییتری خود انانیموس تی‌وی ، روز جمعه، 23 سپتامبر 2022 اعلام کرد وب سایت وزارت دفاع روسیه را هک و اطلاعات 305925 نفر را که احتمال می‌رود در اولین مرحله از سه مرحله بسیج، بسیج می‌شوند فاش کرده است. 

گروه مذکور برای اثبات ادعای خود نیز تصویری از اطلاعات شخصی احتمالی این افراد منتشر کرد. 

Paragraphs
ادعای

ادعای انانیموس پس از سخنرانی ملی ولادیمیر پوتین، درست دو روز قبل، در 21 سپتامبر، که در آن بسیج نظامی جزئی 300 هزار نیروی ذخیره برای پشتیبانی از عملیات نظامی ویژه کرملین در اوکراین اعلام شد، مطرح شده است.

برطبق گزارش وب سایت اینفوسکیوریتی مگزین ، بسیج نیروها در پاسخ به یک ضد حمله بزرگ توسط نیروهای مسلح اوکراین و بازپس‌گیری بخش‌های زیادی از سرزمین‌های اشغال شده توسط روسیه از مراحل اولیه درگیری انجام شده است. 

بنابر اعلام مجله مذکور، چنانچه ادعاهای اخیر انانیموس تأیید شوند، می‌تواند نیروهای ذخیره را در معرض حملات مهندسی اجتماعی قرار دهد و احتمالاً اوکراینی‌ها با آنها تماس خواهند گرفت. 

گروه هکتیویست انانیموس حملات سایبری متعددی را علیه روسیه در حمایت از اوکراین در طول جنگ انجام داده و بلافاصله پس از شروع تهاجم روسیه در 24 فوریه 2022، یک «جنگ سایبری» علیه دولت ولادیمیر پوتین اعلام کرده است. 

در ماه مارس، این گروه ادعا کرد که پایگاه داده آژانس فدرال نظارت بر ارتباطات، فناوری‌های اطلاعات و رسانه‌های جمعی را هک و بیش از 360 هزار فایل را در این فرآیند فاش کرده است. در همان ماه، این گروه سرویس‌های استریم و کانال‌های خبری تلویزیونی را در روسیه هک کرد تا فیلمی از جنگ در اوکراین پخش نماید.

محققان وب سایت اینفوسکیوریتی مگزین معتقدند سایبر نقش مهمی در جنگ روسیه و اوکراین ایفا کرده است، به‌طوری‌که گمان می‌رود روسیه پشت حملات متعدد علیه دولت اوکراین و سرویس‌های حیاتی در آستانه و پس از تهاجم بوده است. همچنین روسیه کشورهایی را هدف قرار داده است که از اوکراین حمایت‌های بشردوستانه و اقتصادی کرده‌اند. 

به باور آن‌ها، علیرغم حملات روسیه، دفاع سایبری اوکراین در برابر این تهدیدات انعطاف‌پذیر و قوی بوده است. کریگ ترون ، تیم مسائل جهانی در گروه تحقیقاتی اینسیکت شرکت رکوردد فیوچر  اخیرا در مقاله‌ای در اینفوسکیوریتی مگزین که جنبه‌های سایبری جنگ در اوکراین را بررسی می‌کند، اعلام کرده است: 

چرا تا حدودی ما آن حملات گسترده را ندیده‌ایم، به این دلیل که دفاع سایبری اوکراین قوی بوده است، با برخی حمایت‌های غرب و ناتو.

در خارج از اوکراین، سازمان‌های دولتی غربی به شرکت‌ها هشدار داده‌اند که دفاع سایبری خود را در برابر حملات سایبری که انتظار می‌رود به عنوان یک تاکتیک تلافی جویانه روسیه در مواجهه با تحریم‌های شدید مورد استفاده قرار گیرند، تشدید نمایند.  

در حال حاضر، وزارت دفاع روسیه نسبت به ادعای جدید انانیموس واکنش نشان نداده است، اما در فوریه 2022 زمانی که انانیموس ادعای هک وب سایت این نهاد را داشت، با ارائه مستنداتی آن را رد کرد.  

این نهاد گزارش داد اطلاعات منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی در مورد ادعای هک وب‌سایت وزارت دفاع روسیه توسط گروه هکری انانیموس و سرقت داده‌های شخصی کارکنان نهاد نظامی فیک و مضحک است. هیچ لیستی از اطلاعات شخصی پرسنل نظامی و سایر کارمندان وزارت دفاع روسیه در سرورهای وب‌سایت نهاد ذخیره نمی‌شود. این اقدام از سوی قوانین فدراسیون روسیه ممنوع شده که اوکراینی‌ها از آن اطلاعی ندارند. 

وزارت دفاع روسیه گزارش داد تمامی ابزارهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پورتال اینترنتی با پارامترهای تعیین‌شده طبق روال عادی کار می‌کند. لیست مسروقه داده‌های کارکنان که در میان آن‌ها، به‌عنوان‌مثال ای‌پِ ماسلنکوا ناتالیا ایوانونا وجود دارد، فقط موجب خنده می‌شود، مخفف ای‌پِ در روسیه کوتاه شده کارآفرین مستقل است. 
 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.