about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

هکرهای طرفدار روسیه وب‌سایت بزرگ‌ترین بندر اروپا را هک کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ وب‌سایت بندر روتردام (Rotterdam) هفته گذشته از سوی هکرهای طرفدار روسیه مورد حمله سایبری قرار گرفت.

بنا به گفته مقامات هلندی، چندین بندر از جمله آمستردام و گرونینگن نیز با حملات انکار سرویس توزیع شده موسوم به «DDoS» مواجه شدند. یک سخنگوی تلفنی گفت که بندر روتردام اطلاعاتی را از مرکز ملی امنیت سایبری هلند دریافت کرده که گروه‌های طرفدار روسیه مسئول این حمله هستند.

شبکه خبری هلندی «RTL» که برای اولین بار این حوادث را گزارش کرد، گفت یک گروه هکری به نام «NoName057» ادعا کرد که این حملات پاسخی به برنامه‌های هلند برای خرید تانک‌های سوئیسی برای اوکراین بوده است. اوایل سال جاری، سازمان‌های اطلاعاتی هشدار دادند که زیرساخت‌های دریایی هلند با تهدید خرابکاری روسیه مواجه است.

در حالیکه وب‌سایت بندر آمستردام بیش از یک ساعت در 6 ژوئن امسال کار نمی‌کرد، بنادر دریایی گرونینگن به مدت 2 روز اختلال آنلاین را تجربه کرد. سخنگویان بندر اعلام کردند که پورت‌ها هیچ باجی به مهاجمان پرداخت نکردند و هیچ داده‌ای به سرقت نرفته است.

براساس اطلاعاتی که بندر روتردام از ارائه دهنده خدمات خود دریافت کرده، حملات از آدرس‌های آی‌پی (IP) روسیه و صربستان انجام شده است.

مرکز ملی امنیت سایبری هنوز واکنشی نشان نداده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/23 - 20:15- آسیب پذیری

هشدار درباره بهره‌برداری از آسیب‌پذیری جدید آیونتی

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا روز سه‌شنبه درباره بهره‌برداری فعال از آسیب‌پذیری جدیدی در محصول کانکت سکیور (Connect Secure) شرکت آیونتی (Ivanti)، هشدار داد.

تعلیق
1405/07/23 - 20:07- جرم سایبری

تعلیق رزروهای پلتفرم گردشگری روسیه پس از حمله سایبری

آژانس آنلاین گردشگری روسیه، اِنی‌وِر اِنی‌دِی (Anywayanyday)، روز چهارشنبه اعلام کرد که در پی حمله سایبری به زیرساخت فناوری اطلاعات خود، ثبت رزروهای جدید را به‌طور موقت متوقف کرده است.

از
1405/07/23 - 20:00- جرم سایبری

از کار انداختن سه پلتفرم بزرگ فیشینگ چینی

شرکت مایکروسافت با دریافت حکم قضایی از دادگاهی در آمریکا و همکاری با پلیس ژاپن و سازمان امنیت سایبری حوزه سلامت هلث آی‌اس‌ای‌سی (Health-ISAC)، زیرساخت سه پلتفرم بزرگ فیشینگ را مختل کرد.