about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ادعای هک دانشگاه هاروارد توسط ایران

کارشناسان امنیت سایبری ادعا کردند گروهی به نام (گروه امنیت سایبری ایران) اقدام به هک دانشگاه هاروارد کرده است.


به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از کرایم سان؛ وب سایت شورای کارشناسی دانشگاه هاروارد در اواخر روز پنج شنبه مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

معاونت این دانشگاه اعلام کرد که در صبح روز جمعه این وب سایت به حالت عادی خود بازگشته است.

کار شناسان اظهار کردند که این حمله حدالقل نیم ساعت به طول انجامیده است و در این بازه زمانی سایت مذکور، عکس کارتونی ترامپ را نمایش میداده است.

 شایان ذکر است این تصویر کاریکاتوری از ترامپ بوده که در آن ترامپ با مشت گره کرده دست بندی به رنگ سبز، سفید و قرمز به دست دارد که تداعی گر پرچم ایران بوده و در پیامی در بالای آن جمله مرگ بر آمریکا ذکر شده است.  ضمناً در صفحه انتشار یافته روی این سایت جملاتی چون (مرگ بر اسراییل و خلیج همیشه فارس) نیز درج گردیده است.

سخنگوی این دانشگاه در صبح روز جمعه از وقوع چنین حمله ای اظهار بی اطلاعی نمود، زیرا درجریان این موضوع قرار نگرفته است.

کارشناسان اظهار کردند که در پشت این حمله سایبری به شبکه دانشگاه هاروارد نیز نفوذ کرده اند.

این حملات دقیقا یک هفته بعد از تصویب قانون جدید شورای کارشناسی این دانشگاه رخ داد که در این قانون جدید قرار شده بود سیستم های رایانه ای در اختیار برخی دانشجویان این دانشگاه قرار دهند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد