about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ادعای نفوذ به تلفن همراه مقامات کره جنوبی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ سرویس اطلاعات ملی کره جنوبی در گزارشی اعلام کرد سال گذشته هکرهای متعلق به کره شمالی با استفاده از بدافزارها، به تلفن‌های همراه مقامات دولتی کره جنوبی نفوذ کرده و اقدام به شنود اطلاعات این افراد کرده‌اند.
کارشناسان امنیتی کره جنوبی مدعی هستند که این حملات، حدفاصل فوریه تا مارس سال گذشته اتفاق افتاده است. سرویس اطلاعات ملی کره جنوبی اعلام کرد کلیه پیام‌های ارسالی و دریافتی توسط این مقامات و همچنین مکالمات بین آن‌ها به دست هکرها افتاده است. این حمله از طریق ارسال یک لینک آلوده و حاوی بدافزار به تلفن قربانیان انجام شده و تهدیدی جدی برای امنیت سئول محسوب می‌شود.
البته بر اساس ادعای کارشناسان امنیتی کره جنوبی، این‌گونه حملات کره شمالی به کره جنوبی سابقه طولانی دارد و بعد از تشدید تنش‌ها بین دو کشور نیز افزایش چشم‌گیری داشته است. حملات به بانک‌های کره جنوبی در سال 2013، از جمله سایر حملاتی است که به کره شمالی نسبت داده شده است.
کره شمالی، طی ماه‌های اخیر به علت اقداماتش در زمینه آزمایش‌های هسته‌ای به شدت مورد هجمه‌های بین‌المللی خصوصاً از طرف آمریکا و متحدان منطقه‌ایش نظیر کره جنوبی قرار گرفته و در پی آن اتهامات گسترده‌ای نیز متوجه این کشور شده است. اتهاماتی که به اعتقاد کارشناسان در برخی موارد حتی از توان کره شمالی نیز فراتر است و نسبت دادن چنین اتهاماتی به کره شمالی، تنها از اعتبار اتهام زنندگان خواهد کاست.
در یکی از این اتهامات، سال گذشته حمله سایبری گسترده به شرکت سونی پیکچرز آمریکا به کره شمالی نسبت داده شد و حتی این موضوع سبب تحریم این کشور از سوی آمریکا نیز شد. موضوعی که از همان ابتدا با ابهامات و پیچیدگی‌های بالایی همراه بود، چرا که بسیاری از کارشناسان اعتقاد داشتند توان سایبری کره شمالی اساساً در حد و اندازه انجام چنین حملاتی نیست و در این رابطه اغراق شده است.

 

 

تازه ترین ها
استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.

امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.

صرافی
1405/06/31 - 12:52- آمریکا

صرافی بایننس به دلیل نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی قرار گرفت

صرافی بایننس به دلیل احتمال نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی مقامات آمریکایی قرار دارد.