about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

موسسه تحقیقات استراتژیک بین المللی انگلستان طی گزارشی عجیب مدعی شد چین در حوزه قابلیت های سایبری 10 سال از آمریکا عقب مانده تر است!

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ موسسه تحقیقات استراتژیک بین المللی انگلستان ( IISS ) امروز گزارشی را با عنوان " قابلیت سایبری و قدرت ملی " منتشر کرد و در آن به بررسی کامل قابلیت های سایبری 15 کشور دنیا از جمله آمریکا، چین و روسیه پرداخت. طبق پیش بینی این موسسه، دست کم 10 سال طول می کشد تا چین بتواند به قابلیت های سایبری آمریکا دست پیدا کند. به معنای دیگر، چین در حوزه قابلیت های سایبری 10 سال از آمریکا عقب است.

طبق ادعای فایننشال تایمز، IISS قابلیت های سایبری 15 کشور دنیا را بر اساس 7 مولفه از جمله میزان توسعه اقتصاد دیجیتال، تخصص در استفاده از اطلاعات کلیدی، قابلیت امنیت سایبری، قابلیت حملات سایبری و هماهنگی میان ارتش و قابلیت های سایبری  رتبه بندی کرده است. 

طبق برآورد های IISS، آمریکا به تنهایی در صدر این فهرست قرار دارد. چین، روسیه، بریتانیا، استرالیا، رژیم صهیونیستی، کانادا و فرانسه به صورت مشترک در جایگاه دوم و ژاپن، کره شمالی، ایران و هند نیز به صورت مشترک در جایگاه سوم قرار گرفتند. کره جنوبی در این ارزیابی جایی نداشت. 

این موسسه به طور خاص قابلیت های سایبری چین و آمریکا را در دست مقایسه قرار داد و پیش بینی کرد آمریکا در حوزه قابلیت های سایبری دست کم تا سال 2030 بر چین حکمرانی خواهد کرد. 

گرگ آستین، مسئول راهبردی این مطالعه، گفت:

چین از سال 2004 به طور قابل توجهی قدرت سایبری خود را افزایش داده اما هنوز نتوانسته است تفاوت سطحی خود و آمریکا را جبران کند. چین در بسیاری از حوزه ها قدرتمند نشان داده اما در برخی موارد مانند بازگردانی زیرساخت های کلیدی، ضعیف عمل کرده است. 

وی افزود:

اطلاعات سایبری چین تحت تاثیر ایدئولوژی و اهداف سیاسی رهبر حزب کمونیست چین قرار دارد و بر اساس آن تعیین می شود. به همین دلیل است که سطح مهارت آن ها در استفاده از این اطلاعات پایین می باشد.

فایننشال تایمز مدعی است که در سوی دیگر، آمریکا نیروگاه سایبری می باشد که توانایی هایی زیادی در طرح حملات سایبری پیچیده و رمزنگاری دارد. 

طبق این ادعا آمریکا علاوه بر موضوع مذکور، از قابلیت سایبری شرکای خود در اتحادیه فایو آیز نیز بهره مند می شود. ( فایو آیز یا پنج چشم، اتحادیه اطلاعاتی آنگلوسفر شامل پنج کشور آمریکا، نیوزلند، بریتانیا، کانادا و استرالیا است.)

رابرت هانیگان، رئیس اسبق آژانس اطلاعاتی انگلستان در گفتگو با فاننشال تایمز گفت:

قدرت سایبری چین و روسیه بسیار پایین تر از کشورهای غربی است و من تا حد بسیار زیادی با نتایج این تحقیق موافق هستم. اما دست کم گرفتن قابلیت سایبری چین به دلیل قابلیت امنیتی ضعیف آن ها، جای بررسی دارد. 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.