about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به ادعای شرکت امنیت سایبری تالوس، وابسته به سیسکو، تلگرام طلایی و هاتگرام، بدافزار هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ در ادامه این گزارش به وبگاه (Andromedaa.ir) اشاره شده است. کارشناسان ادعا کرده اند که این وبگاه برنامه ای برای سیستم عامل (iOS) طراحی کرده که متعلق به یک ایرانی است. شایان ذکر است این سایت در چهار کشور دیگر از جمله انگلستان، آمریکا، ترکیه و استونی شعبه دارد و همه آنها اطلاعات مشابهی را منتشر می کنند.

در تصویر زیر دامنه های مختلف این وبگاه مشخص شده است.

Paragraphs

وبگاه های فوق در ظاهر با موضوعات متفاوت از جمله مهاجرت و دریافت ویزا فعالیت می کنند. اما این سایت ها برای حملات فیشینگ طراحی شده است.

رویکرد و منبع اصلی درآمد این سایت ها فروش دنبال کننده، لایک و کامنت در اینستاگرام و تلگرام است. در این گزارش آمده است این وبگاه ها با در ختیار گرفتن نام کاربری و گذرواژگان افراد اطلاعات آنها را سرقت می نماید.

این وبگاه بسته های مختلفی را برای فروش قرار داده و برای هر کدام قیمتی مشخص کرده که در تصویر زیر این موضوع قابل مشاهده است.

طبق اعلام این گزارش تا زمانی که تخلفی رخ ندهد این ساختار از نظر قانونی مشکلی ندارد، اما اگر این کار روشی برای کلاهبرداری سایبری و سرقت اطلاعات افراد باشد مشکلاتی به همراه خواهد داشت.

برنامه ای به نام (فالوئر بگیر اینستاگرام) برای سیستم عامل آی او اس طراحی شده که از طریق وبگاه (Andromedaa.ir) منتشر می شود. در ظاهر این برنامه برای افزایش فالوئر بوده اما در پشت پرده نام کاربری و گذر واژه افراد را سرقت می کند.
در تصویر زیر عکس صفحه نخست این برنامه را مشاهده می نمایید.

 

در توضیحات نصب این برنامه عنوان شده است که توسط (آکادمی جهانی کمبریج) طراحی و ارائه شده است، حال آنکه واقعیت چیز دیگری است.

 

این گزارش ادامه دارد...

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.