about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به ادعای شرکت امنیت سایبری تالوس، وابسته به سیسکو، تلگرام طلایی و هاتگرام، بدافزار هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ در بخش اول گزارشی که شرکت امنیت سایبری تالوس در مورد تلگرام طلایی و هاتگرام نوشته شده بود، ادعا شد که نسخه های غیر رسمی تلگرام در ایران، بدافزار هستند و در حال استخراج اطلاعات کاربران خود می باشند. موضوع دیگری که در این گزارش ایران را به آن متهم کرده اند کنترل ترافیک کاربران از سمت ISP  و همچنین از طریق روش ربودن پروتکل اینترنت (BGP hijacking) بوده است.

این موضوعات بیشتر در کشورهایی رایج است که برای تلگرام، محدودیت هایی در نظر گرفته اند. از جمله ایران و روسیه کشورهایی هستند که نسخه های غیر رسمی تلگرام در این کشورها زیاد به چشم می خورند. از طرفی دیگر برخی از این برنامه های غیر رسمی در فروشگاه اینترنتی گوگل (Google Play store) نیز قرار دارند.

در بخشی از این گزارش، وبگاه «ANDROMEDAA.IR»  معرفی شده که برای سیستم عامل های اندروید و آی او اس بدافزار طراحی می نماید و با عناوینی مانند افزایش لایک یا دنبال کنندگان کاربران را فریب می دهند. برنامه های موجود در این وبگاه در هیچ یک از فروشگاه های اینترنتی گوگل و اپل به صورت رسمی ارائه نشده است و سازندگان آن مدعی هستند که این موضوع به دلیل تحریم های سایبری آمریکا است.

در ادامه اطلاعاتی درباره این وبگاه منتشر شده است.

Paragraphs

وبگاه مطرح شده از طریق آدرس ایمیل «h0mayun@outlook.com» به ثبت رسیده اما از طریق رایانامه های گوناگون و همچنین شماره تلفن های مختلف روی اینستاگرام و تلگرام فعالیت داشته است.

 

ضمنا طبق بررسی هایی که روی گواهی های (SSL)، مربوط به این وبگاه انجام شده اطلاعات زیر به دست آمده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد