about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

پلیس امنیت نروژ مدعی شد گروه «Fancy Bear» عملیاتی علیه این کشور انجام داده است. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سرویس امنیتی پلیس نروژ (PST) مدعی شد در حمله سایبری به پارلمان این کشور در آگوست 2020 احتمالاً هکرهای روس دست داشته‌اند، اگرچه به شواهد کافی در این خصوص نرسیده‌اند. 

در گزارش این سرویس آمده است:

تجزیه‌وتحلیل ما نشان می‌دهد احتمالاً عملیات توسط گروه‌های هکری انجام‌شده است که در منابع عمومی آن‌ها را APT28 و Fancy Bear می‌نامند. آن‌ها با اداره اصلی اطلاعات روسیه و به عبارت دقیق‌تر، ستاد اصلی عملیات ویژه در ارتباط هستند. 

به گفته مقامات نروژ، عملیات اینترنتی که علیه پارلمان انجام‌شده است، بخشی از کمپین گسترده در سطح ملی و بین‌المللی بوده که از سال 2019 آغازشده است. 

وزارت امور خارجه نروژ پیشتر مدعی شده بود عامل حمله به پارلمان این کشور در آگوست 2020 روسیه بوده است. اینه اریکسون سوریده، وزیر امور خارجه این کشور اعلام کرده بود بر اساس اطلاعاتی که دولت در اختیار دارد این حمله از سوی روسیه انجام‌شده است. 

ماریانه اندرسون، رئیس بخش آی‌تی پارلمان نیز گزارش داده بود حمله چندین روز به طول انجامیده و اقدامات لازم برای متوقف ساختن آن انجام‌شده است. 

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به این اتهامات اعلام کرده است نروژ هیچ‌گونه شواهدی دال بر دست داشتن روسیه در حمله سایبری به پارلمان ارائه نداده است. به گفته وی، اسلو و سرویس‌های اطلاعاتی نروژ با این اقدام به روابط دو کشور لطمه می‌زنند و به‌جای بررسی حادثه، بلافاصله انگشت اتهام را به سمت روسیه نشانه می‌روند. 

سفارت روسیه در نروژ نیز این اتهام را نوعی فتنه‌انگیزی قلمداد کرده است که به روابط دو کشور لطمه می‌زند. بر اساس متن گزارش سفارت روسیه در فیس بوک، هرسال میلیون‌ها تهاجم سایبری علیه منابع دولتی اینترنتی روسیه از خارج نظیر حملات سایبری ژانویه تا سپتامبر 2018 به وزارت امور خارجه انجام می‌شود، اما مقامات روسیه مدام و بی‌اساس کشورهای دیگر را عامل حمله معرفی نکرده و آن‌ها را متهم نمی‌سازند. 

کنستانتین کاساچیِف، رئیس شورای فدراسیون در حوزه امور بین‌الملل در این خصوص معتقد است اتهامات بدون ارائه شواهد و مدرک و بدون بررسی تخصصی علیه روسیه مطرح شده‌اند، در سال 2018 نیز که یکی از اعضای شورای فدراسیون روسیه به اتهام جمع‌آوری اطلاعات مقامات نروژ از طریق شبکه‌های بی‌سیم توسط پلیس امنیت این کشور بازداشت شده بود، اتهامات وارده مورد تأیید قرار نگرفتند.

منبع:

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.