about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

آقای دیو پالمر «Dave Palmer»، اظهار کرد که دانشگاه ها باید نگران این حملات و سرقت اطلاعات باشند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مقامات بریتانیا ادعا کردند که هکرهای ایرانی اطلاعات حساس و مهمی مربوط به انرژی هسته‌ای و امنیت سایبری این کشور را سرقت کرده‌اند. همچنین مدعی شدند این اطلاعات از دانشگاه‌های این کشور سرقت شده است.

محققان امنیت سایبری مدعی شدند هکرهای ایرانی برخی دانشگاه‌های بزرگ و مهم انگلیس مانند آکسفورد (Oxford)، کمبریج (Cambridge) و ادینبورگ (Edinburgh) را هدف قرار داده و پس از سرقت اطلاعات، داده‌ها را برای فروش روی وبگاه‌های ایرانی قرار داده‌اند.

در آینده ای نزدیک، دور جدیدی از تحریم های آمریکا علیه ایران اعمال خواهد شد که نوامبر تاریخ شروع این تحریم ها اعلام شده است.

کارشناسان غربی مدعی شدند که پس از انتشار خبر هک برخی دانشگاه ها توسط روزنامه تلگراف، ترامپ ابراز نگرانی کرد و موجب شد که سرقت اطلاعات و تحریم های ایالات متحده در یک زمان رخ دهد و موجب منزوی شدن ایران شود.

در جریان این حمله سایبری رئیس اداره امنیت اطلاعات در دانشگاه ادینبورگ «Alistair Fenemore»، مدعی شد که هکر ها تلاش کردند با سرقت نام های کاربری و گذرواژگان صفحات ورود جعلی ایجاد نماییند تا با به دام انداختن قربانیان اطلاعات بیشتری را سرقت کنند.

افسر سابق «MI5» و «GCHQ»، آقای دیو پالمر «Dave Palmer»، اظهار کرد که دانشگاه ها باید نگران این حملات و سرقت اطلاعات باشند.

در ماه اوت کارشناسان امنیت سایبری در شرکت «Secureworka» مدعی شدند که هکرهای وابسته به دولت ایران، دانشگاه ها، موسسات علمی و برخی کمپین ها را هک کرده و اطلاعات آنها را سرقت کرده اند.

کارشناسان امنیت سایبری مدعی هستند که اطلاعات سرقت شده از طریق یک پیام رمزنگاری شده در «WhatsApp» و « Telegram» برای فروش گذاشته شده و این پیام رسان ها از طریق یک شماره تلفن همراه مربوط به ایران فعالیت می کنند.

شش ماه پیش وزارت دادگستری آمریکا طی گزارشی مدعی شد که هکرهای ایرانی تعداد زیادی از دانشگاه های سراسر جهان را هک کرده است. که در این راستا یکصد و چهل دانشگاه، سی شرکت و 5 سازمان دولتی هدف تهاجم سایبری قرار گرفتند و اطلاعات انها سرقت شده است. همچنین این هکرها اطلاعات، مقالات و پایان نامه های مربوط به 8 هزار نفر از اساتید این دانشگاه ها را سرقت کردند.

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.