about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ادعای ریتیون در مورد کشورهای حوزه خلیج‌فارس

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس، در سال‌های اخیر برای در پناه ماندن از موج عظیم حملات سایبری، دست به دامن کشورهایی نظیر آمریکا شده‌اند و شرکت‌های امنیتی آمریکایی نیز از فرصت به وجود آمده بهترین بهره را برده‌اند.
در این میان، شرکت ریتیون که از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولید کننده تجهیزات دفاعی در آمریکا است، در آخرین گزارش خود در مورد کشورهای حوزه خلیج‌فارس، به تعریف از این کشورها پرداخته و آن‌ها را جزو پیشتازان به‌کارگیری سامانه‌های دفاعی مدیریت شده و خدمات دفاعی شبکه عنوان کرده است. در بخش‌هایی از گزارش این شرکت آمده است:
«بررسی‌ها نشان می‌دهد که کشورهایی نظیر قطر و سایر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس، پیشرو در به‌کارگیری سامانه‌های امنیتی مدیریت شده در موضوعات دفاع سایبری هستند. این کشورها و شرکت‌های فعال در آن‌ها، این سامانه‌ها را به خوبی می‌شناسند و از آن‌ها، به‌موقع برای دفاع در برابر تهدیدات استفاده می‌کنند.»
بر اساس آماری که این شرکت منتشر کرده است، در حدود 60 درصد شرکت‌های حاضر در منطقه در کشورهایی از جمله قطر، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، کویت و عمان، برای استفاده از سامانه‌های امنیتی مدیریت شده و خدمات دفاعی شبکه در مجموعه‌های مورد نظرشان در سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌اند و این آمار حتی از همتایانشان در کشورهای آمریکای شمالی، اروپایی و منطقه آسیا اقیانوسیه نیز بیشتر است.
گزارش ریتیون، در حالی منتشر می‌شود که اخبار منتشر شده در رسانه‌های مختلف دنیا، حکایت از آسیب‌پذیری بالای این کشورها در برابر حملات سایبری دارد و حملات سایبری به این کشورها، بیشتر بخش انرژی را، هدف قرار می‌دهند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.