about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ادعای روس‌ها درباره جاسوسی از طریق ذهن

در ادامه مقاله «ابر سربازان جنگ‌های آینده» به قلم سرهنگ بازنشسته «نیکلای پوروسکوف» را موردبررسی قرار می‌دهیم.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ انتشار مقاله‌ای در مورداستفاده ارتش روسیه از روش‌های فراروان‌شناسی (پاراسایکولوژی) برای برقراری ارتباط به دلفین‌ها، از کار انداختن سیستم‌های کامپیوتری و حتی جاسوسی از داده‌های محرمانه واکنش‌های زیادی را برانگیخته است.

نشریه وزارت دفاع روسیه که «آرمیسکی سبورنیک» نام دارد، حاوی مقاله‌ای با عنوان «ابر سربازان جنگ‌های آینده» به قلم سرهنگ بازنشسته «نیکلای پوروسکوف» است. وی در این مقاله جنجالی به معرفی قابلیت‌های عجیب‌وغریب برخی سربازان روس پرداخته که ظاهراً زمانی توسط کشیش‌های بابلی مورداستفاده قرار می‌گرفتند.

به گفته پوروسکوف، نیروی‌های ویژه روس از طریق کار با دلفین‌ها با این قدرت دسته یافته و تا جایی پیشرفته‌اند که از طریق ارتباط ذهنی یا همان تله پاتی به دلفین‌ها دستور می‌دهند. 

سپس مشخص‌شده که این تکنیک‌های فراروان‌شناسی نه تنها در مورد انسان‌ها بلکه حتی در رابطه با فناوری‌ها نیز قابل‌استفاده است و درنتیجه روس‌ها طی جنگ چچن از آن بهره برده‌اند. پوروسکوف مدعی است که ابر سربازان با قدرت فکر قادر به از کار انداختن برنامه‌های کامپیوتری، به آتش کشیدن مواد، شنود مکالمات و مختل کردن سیگنال‌های رادیویی و تلویزیونی هستند.

بر اساس این مقاله آزمایشات موفقی دراین‌باره انجام‌شده که شامل مطالعه اسناد حفاظت‌شده (حتی به زبان‌های غیر روسی)، شناسایی اعضای گروه‌های تروریستی و تشخیص افراد با پتانسیل پیوستن به این گروه‌ها می‌شود.

شاید ادعاهای پوروسکوف عجیب به نظر برسد اما روسیه و آمریکا قبلاً مطالعات زیادی را در مورد مفاهیم فراروان‌شناسی و استفاده از دلفین‌ها در عملیات نظامی صورت داده‌اند. بااین‌حال هیچ‌یک از این دو کشور مدعی موفقیت‌های این‌چنین نشده‌اند.

ادعاهایی نظیر از کار انداختن اپلیکیشین یا ایجاد آتش باقدرت فکر واکنش‌های تمسخرآمیزی را بین مخاطبان در پی داشته است. کمیسیون ضد شبه علم آکادمی علوم روسیه هم در پاسخ به این مقاله فراروان‌شناسی را شبیه داستان پریان خوانده و تله پاتی را نیز ازنظر علمی مردود دانسته است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.