about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کمپین حقوق بشر ایران، ادعا کرد که تعدادی از چهره ‌های وطنی فعال در حوزه‌های خیریه و آموزشی در خارج از کشور، هدف حملات هکری قرار گرفته اند.


به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کمپین حقوق بشر ایران، خبر داد که تعدادی از چهره ‌های وطنی فعال در حوزه‌های خیریه و آموزشی در خارج از کشور، از جمله 2 تابعیتی ‌ها و همچنین ده ‌ها نفر از فعالان مدنی و سیاسی داخل کشور مورد حملات هکرهایی از ایران قرار گرفته‌اند.

این پویش روز شنبه هشتم اردیبهشت، اعلام کرد که در دو هفته گذشته هکر‌های ایرانی برای در اختیار گرفتن حساب‌های ایمیل و شبکه ‌های اجتماعی گروهی از چهره‌ های شناخته‌ شده ایرانی و 2 ملیتی و افراد فعال در حوزه‌ های امور خیریه‌ و آموزشی، تلاش کرده‌‌اند.

در این گزارش، به نام این افراد، اشاره نشده و تنها اعلام شده است که دامنه این حملات، از ایالت کالیفرنیا و واشنگتن دی‌.سی در آمریکا تا تهران را در برمی‌گیرد.

به گفته مسئولان این پویش، برخی از افرادی که مورد حملات هکرها قرار گرفته ‌اند، با افراد دستگیر شده در ایران ارتباط داشته ‌اند یا در حوزه‌ های مرتبط با فعالیت آن ها، مشغول به فعالیت بوده ‌اند.

براساس این گزارش، نام برخی از افرادی که هدف این حملات قرار گرفته ‌اند، طی هفته ‌های گذشته بارها در رسانه ‌های وابسته به سپاه پاسداران «با طرح اتهامات بی ‌اساس»، ذکر شده است.

عباس عدالت، استاد دانشگاه امپریال کالج و از فعالان مخالف تحریم و جنگ علیه ایران، جدیدترین فرد 2 تابعیتی به شمار می رود که روز ۲۶ فروردین ماه بازداشت شده است.

در همین حال، بازداشت فعالان محیط زیستی، در بهمن ماه سال گذشته نیز در نهایت منجر به خروج کاوه مدنی، معاون سازمان محیط زیست ایران از کشور شد. وی در متن استعفای خود ادعا کرد که هنگام ورود به ایران، «همه سخت افزارهای شخصی و حساب‌ های کاربری اش» در شبکه‌ های اجتماعی به وسیله این گروه هکری مورد تهاجم قرار گرفته است.

کمپین حقوق بشر ایران، همچنین با اشاره به هک شدن حساب‌ های کاربری گوناگون اعضای مؤسسه خیریه امام علی (علیه السلام) اعلام کرد که ده ‌ها تن از فعالان مدنی و سیاسی داخل کشور هدف تهاجمات هکرها قرار گرفته‌اند.

مؤسسه خیریه امام علی (علیه السلام) که برای حمایت از زنان و کودکان فعالیت می‌ کند، در یک مجموعه توییت خطاب به وزیر ارتباطات خبر داده است که روز ششم اردیبهشت، ایمیل‌ها، تلگرام، فیس ‌بوک و لینکداین اعضای جمعیت، به صورت گسترده مورد حمله سایبری قرار گرفته اند.

در این حمله، جیمیل و تلفن بعضی از اعضای این جمعیت هک شده اند.

پس از این گزارش، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توییتر خود نوشت که دستور داده برای پیگیری و ارزیابی این موضوع، عصر روز هفتم اردیبهشت کمیته ‌ای با مسئولیت حراست وزارتخانه تشکیل شود و نتیجه بررسی‌ها را منتشر کند.

جزئیات بیشتری درباره این اقدام وزارت ارتباطات منتشر نشده اند.

این گزارش با تمرکز بر اقدامات تخریبی ایران در فضای سایبر، اشاره کرده بود که این قبیل عملیات تهاجمی، در پوشش حساب ‌های کاربری عمومی گمراه‌ کننده ‌ای دنبال می‌شوند تا حکومت ایران، ضمن نمایش توانایی خود در این زمینه، از پذیرش مسئولیت چنین اقداماتی شانه خالی کند.

ایران از سال ۲۰۱۲ به این سو، در پرونده رخنه به چند بانک آمریکایی، هک یک سد کوچک در نزدیکی نیویورک و نیز تلاش برای حمله به حساب ‌های کاربری مقام‌ های دولت باراک اوباما، متهم شناخته شده است.

در فروردین امسال هم، ۱۰ فرد حقیقی و حقوقی ایرانی به اتهام هک کردن صدها دانشگاه آمریکایی و بین ‌المللی مورد تحریم ایالات متحد قرار گرفتند.

افزون بر آن، ایران در مهرماه سال گذشته به دست داشتن در یورش های سایبری به حساب ‌های کاربری برخی از نمایندگان مجلس بریتانیا متهم شده بود.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.