about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رئیس سابق کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا، ایران را به عنوان یک تهدید سایبری خطرناک برای ایالت متحده خواند و ادعا کرد که ایران در حال همکاری با روس‌ها در ایجاد حملات سایبری علیه تاسیسات حساس ایالت متحده می‌باشد.

رئیس سابق کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا، ایران را به عنوان یک تهدید سایبری خطرناک برای ایالت متحده خواند و ادعا کرد که ایران در حال همکاری با روس‌ها در ایجاد حملات سایبری علیه تاسیسات حساس ایالت متحده می‌باشد.

او در ادامه به خبرگزاری فاکس نیوز گفت که در حال حاضر کشور ایران با شکستن خطوط سایبری دفاعی آمریکا و هک کردن سیستم‌های ارتش ایالت متحده و موسسات مالی این کشور یکی از قدرت‌های سایبری در جهان محسوب می‌شود و این موضوع برای ایالت متحده می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

پیتر هوکسترا در روز سه شنبه به گروهی از نمایندگان مجلس گفت ایران توانسته است که در یک مدت زمان کوتاهی قابلیت‌های سایبری خود را به مقدار زیاد و شگفت آوری افزایش دهد و توانایی‌های خوبی را برای راه اندازی حملات سایبری موفق در بازارهای مالی آمریکا و زیرساخت‌های آن به دست آورد.

او در ادامه صحبت‌های خود بیان کرد که کشور ایران به در سطح بالایی در تهدیدات سایبری قرار گرفته و به احتمال فراوان در کنار روسیه حملات سایبری گوناگونی را در ماه‌های آینده راه اندازی خواهند کرد.

هوکسترا که از سال 2001 تا سال 2011 در کمیته اطلاعاتی مجلس حضور داشت مدعی است که ایران و روسیه رابطه‌های بسیار نزدیکی را برای ایجاد توسعه در دو کشور فراهم ساخته اند، و به دست آوردن همکاری‌های بیشتر اثرات قابل توجه و عمیقی را به دنبال خواهد داشت که به زیان ایالت متحده می‌باشند./

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.