about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ علیرغم هفته‌ها ادعا در مورد دخالت دولت روسیه در هک کردن رایانه‌های ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون و همین‌طور رایانه‌های کمیته ملی دموکراتیک، هیچ‌گونه شواهدی که این ادعا را ثابت کند به دست نیامده است.

دموکرات‌ها و شخص اوباما در روزهای اخیر به همین علت بارها به پوتین و دولت روسیه حمله کرده بودند و تلاش کرده بودند به همین بهانه اعتبار ترامپ را مخدوش کنند. اما وزارت امنیت داخلی آمریکا و اف‌بی‌آی در تحقیقات مشترک خود نتوانستند هیچ ردپایی از روس‌ها در این اقدامات هکری بیابند و موضوع را ازلحاظ فنی ثابت کنند.
این در حالی است که اوباما رئیس‌جمهور آمریکا در هفته گذشته به همین علت تعدادی از دیپلمات‌های روس را اخراج کرد و حالا به نظر می‌رسد دولت آمریکا بعدازاین همه‌جارو جنجال تنها یک رسوایی جدید برای خود رقم‌زده است.
در حملات یادشده که به Grizzly Steppe مشهور شده است از روش مشهور فیشینگ استفاده‌شده که در قالب آن ایمیل‌هایی با ظاهری رسمی برای مخاطبان ارسال می‌شود و ادعا می‌گردد این ایمیل‌ها از طرف سازمان‌های معتبر رسمی ارسال‌شده‌اند.
معمولاً این ایمیل‌ها حاوی لینک‌هایی هستند که با کلیک کردن بر روی آن‌ها کاربر به شیوه‌های مختلف به درج اطلاعات خصوصی خود ترغیب می‌شود. همچنین ممکن است با کلیک بر روی لینک ارسالی گوشی یا رایانه کاربر به انواع بدافزار آلوده شود. در ادامه هکرها می‌توانند از همین طریق اطلاعات موردنظرشان را سرقت کنند و به دیگر رایانه‌ها نفوذ کنند.
بررسی آلودگی‌های بدافزاری که از همین طریق به وجود آمده هم ثابت می‌کند موضوع ربطی به روس‌ها نشده و هیچ شواهدی دال بر دخالت روس‌ها در طراحی و انتشار بدافزارهای یادشده به دست نیامده است.
نرم‌افزار حمله‌ای که در جریان این تحقیقات شناسایی‌شده P.AS. 3.1.0  نام دارد که یک ابزار حمله تحت وب قدیمی است که نسخه جدیدتر آن بسیار پیچیده‌تر است و ادعاشده که این نرم‌افزار در اوکراین طراحی‌شده است، امری که بازهم دخالت روس‌ها در این مقوله را ثابت نمی‌کند.
کارشناسان امنیتی به دولت آمریکا توصیه کرده‌اند به‌جای تلاش برای استفاده تبلیغاتی از حملات هکری به زیرساخت‌های اینترنتی این کشور و رایانه‌های احزاب سیاسی آن، به فکر ایمن‌سازی آن‌ها باشند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.