about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان ادعا می‌کنند ایران به منظور دخالت در انتخابات 2020 آمریکا در حال برنامه‌ریزی است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گروهی از تحلیلگران ادعا می‌کنند که ایران قصد دارد با استفاده روش‌های روسیه در به کارگیری جنگ‌افزار سایبری، انتخابات الکترونیک ریاست جمهوری سال 2020 آمریکا را مورد تهاجم قرار دهند.

مایک پمپئو (Mike Pompeo)، وزیر خارجه آمریکا در واکنش به گزارش بالا اعلام کرد این کشور برای دفاع انتخابات خود در مقابل هرگونه حمله هکری آماده است.

پمپئو گفت:

همه دولت آمریکا نه تنها روی جلوگیری از دخالت روسیه تمرکز کرده‌اند؛ بلکه ایران، کره شمالی، چین و هر شخصی دیگری که بخواهد روی انتخابات تأثیر بگذارد، زیر نظر گرفته‌اند. مردم آمریکا باید بدانند که دولت به شدت روی این موضوع تمرکز کرده است.

وزیر خارجه آمریکا در گزارش 67 صفحه‌ای منتشر شده توسط کمیته اطلاعات سنا، نسبت به دخالت‌های خارجی هشدار داده است. در بخشی از این سند نوشته شده است که روسیه در طول انتخابات سال 2016، اقدامات گسترده‌ای برای ایجاد اختلال در آن انجام داد.

نسخه‌ی اصلاح شده گزارش مذکور به تازگی منتشر شده است. در این گزارش آمده است دولت‌ها به درستی نسبت به تهدیدهای موجود علیه سامانه‌هایشان هشدار نمی‌دهند. همچنین اخطار می‌دهد که بسیار از این رایانه‌ها همچنان نمونه‌های بسیار قدیمی هستند. همچنین ذکر شده است که در طول انتخابات 2016، همه‌ی 50 ایالت مورد حمله قرار گرفته‌اند.

روسیه در سال 2016، کمپین نفوذی را در فیس‌بوک و دیگر رسانه‌های اجتماعی راه‌اندازی کرد که توسط میلیون‌ها آمریکایی مشاهده شد. فهرست منتشر شده از مناطق میزبان فعالیت‌های مذکور به عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی، امارات و ونزوئلا اشاره می‌کند.

در بخش دیگر از سند موردبحث ادعا شده است، بیش از 7 هزار حساب کاربری جعلی متعلق به ایران در توییتر مسدود شده‌اند.

رهبران اطلاعاتی آمریکا توضیح می‌دهند با وجود تلاش‌های صورت گرفته به منظور نقض سامانه‌های انتخابات الکترونیک در سال 2016، هیچ مدرکی مبنی بر دست‌کاری آرا وجود ندارد.

کمیته اطلاعات سنا توصیه کرد:

آمریکا باید حمله به زیرساخت‌های این کشور را به عنوان یک عمل خصمانه در نظر بگیرد و ما نسبت به آن واکنش نشان خواهیم داد.

همچنین اعلام شد دولت آمریکا باید تعداد و مهارت متخصصان سایبری خود را افزایش بدهد.

وزارت امنیت داخلی آمریکا در پاسخ به ادعای مطرح شده توسط محققان گفت:

بازیگران متعددی به صورت منظم زیرساخت‌های انتخاباتی ما را موردحمله قرار می‌دهند. این کار با هدف ایجاد اثرات مخرب، سرقت اطلاعات حساس و کاهش اطمینان به انتخابات انجام می‌گیرد. ما از افزایش فعالیت‌های مخرب روی زیرساخت‌های انتخاباتی در سال 2018 آگاه هستیم. جلوی همه‌ی این اقدامات گرفته شده یا شدت آن‌ها کاهش یافته است.

در گزارش مذکور آمده است در حوادث یاد شده از اسپیر فیشینگ (Spear-Phishing) و نفوذ به پایگاه‌های داده استفاده شد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.