about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

روزنامه «El Pais» اسپانیا از حمله سایبری به مراکز تحقیقات واکس کرونا در این کشور خبر داد. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ روزنامه اسپانیایی ال پائیس (El Pais) با استناد به منابعی که اطلاعاتی در مورد حملات سایبری در اختیار دارند مدعی شد هکرهای چینی اطلاعات مراکز تحقیقات و ساخت واکسن کرونا ویروس را سرقت کرده‌اند. 

پاز استبان (Paz Esteban)، مدیر مرکز ملی اطلاعات اسپانیا نسبت به افزایش حملات سایبری در این کشور در دوران قرنطینه هشدار داد.

استبان همچنین از تهاجم سایبری به بخش‌های حساسی چون بهداشت و داروسازی و شرکت‌ها و آزمایشگاه‌هایی که به دنبال ساخت کرونا ویروس هستند، خبر داد. 

نماینده شورای عالی اسپانیا در حوزه تحقیقات علمی اطمینان داده که این آژانس هیچ‌گونه سرقت اطلاعاتی را ثبت نکرده است. سه مرکز تحقیقاتی که روی واکس کرونا کار می‌کنند نیز اطلاعاتی در خصوص حملات سایبری در اختیار ندارند. 

در حال حاضر بیش از 10 پروژه در اسپانیا در رابطه با ساخت واکسن کرونا در حال اجرا هستند. داروهای اسپانیایی هنوز روی انسان آزمایش نشده‌اند.

طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، در حال حاضر حدود 180 پروژه در ارتباط با تولید واکسن کرونا در دنیا ثبت‌شده که 35 مورد از آن‌ها در حال آزمایش روی انسان هستند. 

وانگ ون بین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به ادعای این روزنامه اعلام کرد:

ما به چنین اخباری که حدس و گمان هستند، توجه کردیم. امیدواریم طرفین مربوطه که تاکنون هیچ مدرکی ارائه نداده‌اند، از چنین اظهارنظرهای بی‌پروایی دست‌بردارند.

وی همچنین خاطرنشان کرد حملات هکری دشمن مشترک همه کشورها هستند و تحقیقات و مقابله با حملات و جرائم سایبری می‌بایست از طریق گفتگوها و همکاری‌های سازنده دوجانبه صورت گیرد. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد