about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یک شرکت امنیت سایبری آمریکایی، هکرهای ایرانی را در حملات جدید به دانشگاه های کشورهای مختلف، متهم کرده است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان امنیت سایبری انگلیس ادعا کردند که یک گروه هکری ایرانی اقدام به حمله سایبری به دانشگاه های انگلیس کرده است. این تهاجم سایبری همانند حمله گروه ایرانی مبنا بوده که علیه دانشگاه‌ های انگلیس و برخی از دیگر کشورها طراحی شده است.

طبق تجزیه ‌و تحلیل ‌های صورت گرفته عملکرد آن‌ها مشابه دیگر گروه‌هایی است که پیش‌ از این به دانشگاه های این کشور حمله سایبری کرده بودند. در این تهاجمات تعدادی مقالات، بولتن‌ ها، نشریات و... که هنوز منتشرنشده‌ اند، سرقت شده است.

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Secureworks»، مدعی شدند که هکرهای مرتبط با دولت ایران، مسئول حملات به موسسات آموزش عالی در 14 کشور جهان هستند.

این کارشناسان اظهار کردند که مهاجمان وب سایت هایی را مانند صفحات رسمی دانشگاه ها ایجاد کردند و اطلاعات شخصی که توسط کاربران در این سایت ها وارد می ‌شده، به دست هکرها افتاده است. از طرفی پس از وارد کردن کلیه اطلاعات، کاربران وارد سایت های واقعی موسسات آموزشی می شده ‌اند. به گفته این شرکت، هکرها در 76 دانشگاه 14 کشور دنیا از جمله استرالیا، کانادا، چین، اسرائیل، سوئیس، ترکیه، انگلستان و ایالات متحده فعالیت داشته اند.

به گفته کارشناسان شرکت امنیت سایبری یاد شده، این واقعیت که منابع آنلاین دانشگاهی به عنوان اهداف انتخاب شده بودند، یادآور حملات سایبری گذشته است که توسط گروه هکری ایرانی «Cobalt Dickens» انجام شده که این گروه در گذشته  به نام مبنا معرفی شده بود.

چندی پیش در ماه مارس 2018، دفتر دادستانی در منطقه جنوب نیویورک، مطرح شد که 320 دانشگاه در 22 کشور جهان مورد تهاجم سایبری قرار گرفتند. این یورش سایبری 3.4 میلیارد دلار هزینه به همراه داشته و همچنین کارشناسان مدعی شدند که این حملات از طرف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران حمایت شده است. در این راستا نه دانشجوی ایرانی متهم شناخته شده اند.


 

تازه ترین ها
یک
1405/07/21 - 18:29- آسیا

یک گروه هندو خواستار عدم فعالیت استارلینک در هند شد

یک گروه بانفوذ هندو در بحبوحه اختلاف میان ماسک و آمبانی، از هند خواست تا مانع فعالیت استارلینک شود.

رونمایی
1405/07/21 - 16:17- هوش مصنوعي

رونمایی اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه جدید سیری

اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه به‌روزرسانی شده هوش مصنوعی سیری رونمایی می‌کند.

تشکیل
1405/07/21 - 15:34- هوش مصنوعي

تشکیل نهاد بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته

دانشمندان خواستار تشکیل نهادی بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.