about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان اسرائیلی مدعی شدند که گروه هکرهای ایرانی همچنان به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تیم تحقیقاتی «SafeBreach»، توسعه دهنده پلتفرم شبیه‌سازی نفوذ و حمله سایبری برای سازمان‌ها، به همراه تیم تحقیقاتی شرکت اسرائیلی چک پوینت (Check Point) ادعا کردند که شواهدی از فعالیت‌های جدید گروه هک ایرانی معروف به «Infy»، که فعالیت خود را از سال 2007 تحت حمایت دولت ایران آغاز کرده، شناسایی کرده‌اند.

در این تحقیق، شرکت‌های اسرائیلی مدعی شدند که از سال 2018 ایرانیان با استفاده از یک ابزار حمله جدید موسوم به «Tonnerre» (به معنای رعد و برق در فرانسه) به حملات خود ادامه داده‌اند. براساس این ادعا، Thunder قوی‌ترین ابزار ایرانیان است که می‌تواند در کنار رایانه‌های آلوده دارای میکروفون، مکالمات را شنود کند.

علاوه بر این، کارشناسان ادعا کردند که روش حمله ایرانیان از 2 مرحله تشکیل شده است؛ ابتدا اجرای حمله با ارسال «Foudre» (به معنای صاعقه در فرانسه) برای اطمینان از عدم تهدید برنامه‌های امنیتی و میزان اهمیت کامپیوتر هدف برای مهاجم؛ و سپس ارسال ابزار حملهThunder  برای محافظت از آن.

تیم‌های تحقیقاتی مدعی هستند که نسخه‌های جدید Foudre و Tonnerre در طول سال 2020 با استفاده از یک فایل Word شامل یک ماکرو که Foudre را در رایانه مورد نظر نصب می‌کند، توسعه یافته و ارسال شده است. آنها همچنین گفته‌اند که ایرانیان شکل حمله را تغییر و آن را ارتقا داده‌اند.

تومر بار (Tomer Bar)، رئیس تیم تحقیقاتی SafeBreach ادعا کرد :

«تیم تحقیقاتی ما در واقع موفق به دستیابی ابزار پیشرفته حمله ایرانی Tonnerre شد. ما یک تجزیه و تحلیل کامل انجام دادیم و فهمیدیم که ایرانیان در واقع از نتیجه کنترل قبلی زیرساخت‌های حمله خود نتیجه‌گیری کردند که به‌وسیله یک شرکت امنیتی مختلف انجام و باعث شد دسترسی اکثر افراد مورد حمله از بین برود؛ و بنابراین امنیت سیستم حمله را به بالاترین سطح ارتقا دادند.»

یانیف بالماس (Yaniv Balmas)، رئیس بخش تحقیقات سایبری Check Point نیز مدعی شد :

«تحقیق مشترک تاکتیک‌های جدید حمله را نشان می‌دهد که قبلاً دیده نشده بود و هر کسی که پشت این عملیات‌های جاسوسی باشد، سطح بالایی از مهارت و نتیجه‌گیری را از کمپین‌های قبلی دارد و این توانایی‌های پیشرفته ایرانیان را نشان می‌دهد و اثبات می‌کند که حملات سایبری مورد استفاده دولت‌ها علیه شهروندان چقدر خطرناک هستند و به ما اهمیت حفظ سطح هوشیاری بالا هنگام استفاده از تلفن‌های همراه و رایانه‌های خانگی و در واقع دستگاه‌های متصل به اینترنت را آموزش می‌دهند.»

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.