about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یک مقام آمریکایی مدعی شد کره شمالی با توسل به حملات سایبری یک‌سوم از هزینه برنامه‌های موشکی خود را تأمین می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس ادعاهای یکی از مقامات کاخ سفید، میلیون‌ها دلار دزدیده‌شده توسط هکرهای کره شمالی در حملات سایبری که جزء اصلی قابلیت‌های جنگ نامتقارن کره شمالی است، وارد برنامه‌های توسعه غیرقانونی موشکی این کشور می‌شود.

آنه نئوبرگر، معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در امور سایبری و فناوری‌های نوظهور، در روزهای اخیر مدعی شد ایالات‌متحده تخمین می‌زند که یک‌سوم برنامه موشکی کره شمالی از پول‌های سرقت شده از حملات سایبری تأمین می‌شود.

نئوبرگر در یک نشست مجازی که به میزبانی یک اندیشکده مستقر در واشنگتن برگزار شد گفت، با توجه به اینکه سایبر یک عامل اصلی درآمد است، این موضوع چیزی است که باید به آن بپردازیم.

وی افزود:

توانایی‌های سایبری کره شمالی یک نگرانی بزرگ است نه‌تنها به این دلیل که حملات سایبری یک منبع درآمد اصلی برای این کشور است، بلکه به این دلیل که حملات مخربی را انجام می‌دهند و به‌طور مستمر در شیوه استفاده از حملات سایبری نوآوری می‌کنند.

در گزارشی در سال 2022، کمیته 1718 شورای امنیت سازمان ملل متحد نوشت که حملات سایبری به ارزهای دیجیتال همچنان منبع درآمد اصلی برای دولت کره شمالی است. این هیئت به گزارشی از شرکت امنیت سایبری Chainalysis استناد کرد که نشان می‌داد عوامل سایبری کره شمالی تنها در سال 2021 بالغ‌بر 400 میلیون دلار ارز دیجیتال سرقت کرده‌اند.

کره شمالی که نگران تهدیدات آمریکا و متحدانش علیه امنیت خود است، در میان سایر قابلیت‌های رزمی خود، سرمایه‌گذاری زیادی در توسعه زرادخانه موشک‌های بالستیک کوتاه، میان‌برد و دوربرد و همچنین کلاهک‌های متعارف و هسته‌ای انجام داده است.

در سال جاری، کره شمالی 31 آزمایش موشکی انجام داده است، ازجمله آزمایشی که اولین پرتاب موفقیت‌آمیز ICBM از سال 2017 بوده است. در پاسخ، ایالات‌متحده و کره جنوبی پرتاب‌های موشکی مشترک انجام داده‌اند و اواخر تابستان امسال در آموزش‌های نظامی مشترک گسترده شامل رزمایش‌های میدانی شرکت خواهند کرد.

منبع:

تازه ترین ها
متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.