about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فیس‌بوک ادعا می‌کند كه جمهوري اسلامي، با هدف انتشار اخبار جعلی، در بسترهای این شرکت فعالیت می‌کند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان، به نقل از «moroccoworldnews»؛ شرکت فیس‌بوک مدتی قبل اعلام کرد كه صدها حساب کاربری جعلی مرتبط با ایران را مسدود کرده است. فیس‌بوک ادعا می‌کند كه هدف اکانت‌های یادشده، انتشار اخبار دروغین و محتوای دوستانه به منظور شکل‌دهی گفتمان سیاسی در بعضی از کشورها، به خصوص در آسیای غربی و جنوب آسیا است.

فیس‌بوک اعلام کرده بود؛ 783 صفحه، گروه و حساب کاربری ایران را -که به انتشار خبر جعلی می‌پرداختند- بسته است. بر اساس این ادعا، مناطق هدف، افغانستان، آلبانی، الجزایر، بحرین، مصر، فرانسه، آلمان، هند، اندونزی، ایران، عراق، اسرائیل، لیبی، مکزیک، مراکش، پاکستان، قطر، عربستان، صربستان، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سودان، سوریه، تانزانیا، آمریکا و یمن بودند.

شرکت یادشده شرح داد:

بررسی‌ها نشان می‌دهند كه تعدادی از حساب‌های کاربری مسدود شده، از سال 2010 فعال بوده‌اند. نام‌های حساب‌های کاربری، بر پایه کشور هدف انتخاب می‌شد و هدف اصلی آن‌ها، تولید اخبار و تفسیرهایی از مسائل اجتماعی منطقه و روز جهان بود.

ناتانیال گلیچر (Nathaniel Gleicher)، مدیر بخش سیاست امنیت سایبری فیس‌بوک گفت:

بیشتر اکانت‌ها، محتوایی مشابه را تکرار می‌کنند. این محتوا، معمولاً گزارش‌های رسانه‌های دولتی ایران را در رابطه با مسائلی مانند درگیری‌های سوریه و یمن و نقش آمریکا، عربستان سعودی و روسیه در آن‌ها مطرح می‌کرد.

شرکت مذکور افزود كه تحقیقات آن‌ها، برای شناسایی و حذف حساب‌های کاربری -که عملکردی مشابه دارند- ادامه خواهند داشت.

یافته‌های فعلی نشان می‌دهند كه گروه‌های یادشده، به صورت کاملاً فعال در مباحث عمومی کشورهای هدف شرکت می‌کنند. تاکنون 262 صفحه، 356 حساب کاربری و 3 گروه عملیاتی در فیس‌بوک و 162 حساب کاربری در اینستاگرام شناسایی شده‌اند.

فیس‌بوک شرح داد كه بزرگ‌ترین نگرانی این شرکت، حدود 2 میلیون اکانتی هستند که حداقل یکی از صفحات یادشده را دنبال می‌کنند. همچنین اعلام شد كه یک هزار و 600 اکانت به گروه‌ها ملحق شده‌اند و 254 هزار حساب کاربری نیز دست‌كم یکی از فعالان نام برده را در اینستاگرام پي می‌گيرند.

حساب‌های کاربری مذکور، علاوه بر انتشار اخبار جعلی، نسبت به 8 رویداد واقعی نیز هشدار دادند. اولین این حوادث، می 2014 برنامه‌ریزی شده بود و آخرین آن‌ها در می 2018 رخ داد. با وجود این، فیس‌بوک توضیح داد كه نمی‌تواند روی دادن هیچ‌یک از این هشدارها را تأیید کند.

گلیچر در پاسخ به این پرسش که آیا ایران مسئول مدیریت حساب‌های کاربری یادشده است، اعلام کرد: هنوز چیزی مشخص نیست و نمی‌توان این موضوع را تأیید کرد.

شرکت فیس‌بوک، در اواسط سال 2018، حدود 600 حساب کاربری ایرانی را با ادعایی مشابه مسدود کرده بود.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.