about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ادعای ترویج باج افزار در تلگرام توسط ایران

تعدادی از تحلیلگران امنیتی ادعا می‌کنند یک توسعه‌دهنده ایرانی در حال ترویج باج افزار در بستر تلگرام است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، بر اساس ادعای وبگاه «بلیپینگ کامپیوتر» (BleepingComputer)، یک توسعه‌دهنده ایرانی، باج افزار بلک روتر (BlackRouter) را به عنوان یک بستر «باج افزار به عنوان خدمات» (RaaS) در تلگرام ترویج می‌دهد. این فرد همچنین در گذشته باج افزار دیگری را نیز به نام بلک هارت (Blackheart) تبلیغ کرده و مواردی مانند «RAT» را نیز ترویج داده است.

بلک روتر اولین بار در می سال 2018 و توسط ترند میکرو (TrendMicro) شناسایی شد. در آن زمان نرم‌افزار قانونی «AnyDesk» با باج افزار مورد بحث ادغام شده بود. این برنامه، ابزاری برای دسترسی از راه دور به شمار می‌رود و مهاجم به کمک آن می‌توانست کی‌لاگری (keyloggers) را روی رایانه قربانی قرار دهد. کی‌لاگر همه‌ی اطلاعات ورودی از سوی کاربر را ثبت و برای هکر ارسال می‌کرد.

Paragraphs
ادعای
ادعای ترویج باج افزار در تلگرام توسط ایران

نسخه‌ی جدید بلک روتر را یک کارشناس امنیت به نام پترویک (Petrovic) شناسایی کرده و داده‌های خود را در اوایل ژانویه 2019 در توییتر به اشتراک گذاشت. پس از آن گروه «MalwareHunterTeam» به بررسی باج افزار پرداخت و اعلام کرد تنها تفاوت آن با نسخه‌ی قبل، بهبود رابط گرافیکی و اضافه شدن یک زمان‌سنج به آن بود.

بلافاصله پس از شناسایی بلک روتر، کارشناس امنیتی دیگر با اسم مستعار «سایه» (A Shadow) به بلیپینگ کامپیوتر گزارش داد که بدافزار موردبحث در قالب یک باج افزار به عنوان خدمات، در حال ترویج است. این کار توسط توسعه‌دهنده‌ای ایرانی و در یک کانال هکری موجود در تلگرام صورت می‌گیرد.

ادعای
ادعای ترویج باج افزار در تلگرام توسط ایران

در پست منتشر شده در تلگرام آماده هست به ازای هر قربانی که باج درخواستی را پرداخت کند، 80 درصد به ترویج‌دهنده و 20 درصد به سازنده‌ی آن خواهد رسید.

به علاوه ادعا می‌شود هکر مذکور تروجان کنترل از راه دوری را به نام بلک رات (BlackRat) ترویج می‌دهد که دارای ویژگی‌هایی مانند رمزنگاری ارتباطات، تبدیل یک قطعه اسکریپت یا شل کد دلخواه به فایل اجرایی ویندوز به منظور جلوگیری از شناسایی شدن، اندازه کوچک، پلاگین‌های گوناگون، قابلیت فعال‌سازی پروتکل دسترسی از راه دور (RDP)، پیکربندی ماینر، سرقت کیف پول ارز دیجیتالی، کی‌لاگر، سرقت رمز عبور و چندین خصیصه دیگر است.

ادعای
ادعای ترویج باج افزار در تلگرام توسط ایران

با وجود این به نظر نمی‌رسد باج افزار بلک روتر به شکل گسترده‌ای منتشر شده باشد؛ زیرا از تاریخ 31 دسامبر تاکنون تنها یک کد شناسایی برای ترویج آن ثبت شده است. این بدافزار از طریق روش‌هایی مانند هک کردن خدمات دسترسی از راه دور دسکتاپ، کِرَک‌های جعلی یا دانلود از وبگاه‌های نامعتبر توزیع می‌شوند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.