about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع آمریکا، به‌تازگی گزارشی در مورد ایران بعد از توافق هسته‌ای منتشر کرد و در آن مدعی شد که ایران، توانایی‌های تهاجمی سایبری و موشکی خود را بعد از حصول توافق هسته‌ای، افزایش داده است.
در بخش‌هایی از این گزارش آمده است: «جمهوری اسلامی، ذخایر موشک‌های خود را به‌صورت قابل توجهی افزایش داده است، موشک‌هایی که می‌تواند به اهدافی در منطقه از جمله پایگاه‌های نظامی آمریکا و اسرائیل دسترسی پیدا کند.»
این گزارش، به ادعای منابع منتشر کننده خبر، اولین گزارش وزارت دفاع ایالات متحده، بعد از توافق هسته‌ای محسوب می‌شود. گزارش کامل، 31 می به کمیته دفاعی کنگره آمریکا، ارائه شد. یکی از بندهای اصلی این گزارش، به توان سایبری جمهوری اسلامی ایران مربوط می‌شود. در این بند، اشاره شده که ایران، توانایی‌های سایبری خودش را بعد از توافق هسته‌ای، افزایش داده است و این موضوع برای ایران، از یک مفهوم ساده که تنها برای تنبیه مخالفانش از آن استفاده می‌کرد، به یکی از ستون‌های اصلی مفهوم امنیت ملی‌اش، تبدیل شده است.
انتشار چنین گزارشی، آن هم از سوی مقامات آمریکایی، مفهوم تازه‌ای نیست و ربطی به اجرای برجام ندارد؛ چرا که پیش‌ازاین نیز، گزارشات متعددی از سوی غربی‌ها، مبنی بر گسترش توان سایبری ایران و تقویت توان تهاجمی سایبری، از سوی آن‌ها منتشر شده بود. چند ماه پیش نیز آن‌ها با انتشار گزارشی، مدعی شدند که بودجه توان سایبری ایران، از زمان روی کار آمدن دکتر حسن روحانی در مسند ریاست جمهوری، چند برابر شده و ایران از توان سایبری خودش، به‌عنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف خود در سطح بین‌المللی استفاده می‌کند. البته، در گزارش‌های متعددی نیز، آن‌ها بر این نکته تأکید دارند که ایران، از توان سایبری، برای ردیابی و برخورد با مخالفان داخلی خودش استفاده می‌کند.
در حقیقت می‌توان گفت، انتشار این گزارش از سوی پنتاگون که به ادعای منابع منتشر کننده خبر، اولین گزارش رسمی پنتاگون بعد از حصول توافق است، ادامه دهنده مسیری است که آن‌ها، از ماه‌ها پیش از اجرای برجام آغاز کرده بودند. مخالفان برجام، از همان زمان، با انتشار گزارش‌های مختلفی، عنوان می‌کردند که در صورت رفع تحریم‌های ایران، تهران از منابع مالی آزاد شده، برای ارتقاء توان تهاجمی خود استفاده خواهد کرد.

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.