about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت سیمنتک با اتهامی تکراری، مقامات ایران را به جاسوسی سایبری از شهروندان این کشور متهم کرد.


به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بنابر ادعای شرکت امنیت سایبری سیمنتک دو گروه هکری وابسته به دولت ایران اقدام به طراحی جاسوس‌افزار کرده‌اند.

شرکت سیمنتک بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده نرم‌افزارهای امنیتی برای رایانه‌های شخصی در دنیا است. این شرکت در سال ۱۹۸۲ توسط گری هندریکس با کمک بنیاد ملی علوم آمریکا تأسیس شد. 

طبق تحقیقات سیمنتک دو گروه هکری به نام های «Cadelle» و «Chafer» که وابسته به دولت ایران اقدام به طراحی جاسوس‌افزار کرده‌اند. این بدافزارها برای مقاصد خاص طراحی‌ شده است.

سیمنتک ادعا کرد طی تحقیقات جدیدی که توسط کارشناسان آن‌ها انجام‌شده، هکرهای این دو گروه اطلاعات فعالان سیاسی و مخالفان جمهوری اسلامی را سرقت کرده‌اند. همچنین این بدافزارها اطلاعات شرکت‌های هواپیمایی و مخابراتی در منطقه را سرقت کرده است.

طبق شواهد موجود این دو گروه هکری فعالیت خود را از اواسط سال 2014 آغاز کرده‌اند، اما شرکت سیمنتک اطلاعاتی به دست آورده که سرورهای فرماندهی و کنترل نشان می‌دهد آن‌ها از سال 2011 فعال بوده‌اند و رفتارهای خصمانه سایبری خود را انجام می‌دادند.

بدافزارهای طراحی‌شده توسط این گروه‌های هکری از درب پشتی‌های موجود در سیستم‌های رایانه‌ای برای جاسوسی استفاده می‌کند. گروه هکری «Cadelle» از بدافزاری به نام «backdoor.cadellespy» استفاده می‌کند و گروه هکری «Chafer» نیز از بدافزار دیگری به نام «backdoor.remexi» و «Backdoor.Remexi.B» استفاده می‌کنند. نکته مبهم از نظر سیمنتک روش نفوذ این بدافزارها بوده، زیرا تاکنون هیچ گزارشی از نحوه نفوذ به سیستم‌های مخالفان به دست نیامده است.

سیمنتک مدعی شده که برخی شواهد حاکی از آن است که هکرها با تزریق کدهای «SQL injection» به وب سرورهای توانسته‌اند سیستم‌های کامپیوتری را آلوده کنند.

شرکت سیمنتک در بخش دیگری از گزارش خود مجددا موضوع ساعت کاری را مطرح کرده است. در گزارش آمده است که ساعات کاری این دو گروه هکری مشابه بوده و هردوی آن‌ها به اهدافی در داخل ایران علاقه‌مند بوده‌اند که این شواهد وابستگی آن‌ها را به دولت ایران افزایش می‌دهد. همچنین هرکدام از آن‌ها بین پنج تا ده نفر را آلوده کرده اند و به صورت هدفمند آن‌ها را زیر نظر گرفته اند.

همچنین سیمنتک مدعی شد که در ایران، سپاه پاسداران و نیروی انتظامی تیم‌های ویژه‌ای ایجاد کرده‌اند که می‌گویند هدف آن‌ها تأمین امنیت در فضای اینترنت است. اما این مراکز نظامی از طریق همین تیم‌های ویژه، تعدادی از فعالان سیاسی در عرصه‌های مختلف مانند هنری و اجتماعی را دستگیر کرده‌اند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.