about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بلومبرگ بازداشت ساچکوف را با افشای اطلاعات گروه هکری فنسی بیر مرتبط دانست.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری بلومبرگ با استناد به منابع ناشناس خود مدعی شد رئیس شرکت گروپ آی‌بی ایلیا ساچکوف که اخیرا متهم به خیانت به کشور شده احتمالا اطلاعاتی در مورد هکرهای فنسی بیر به مقامات آمریکایی ارائه کرده است. 

بلومبرگ پیرامون علت بازداشت ساچکوف مدعی است: 

یکی از تخلفات احتمالی او این است که اطلاعاتی در مورد گروه هکرهای اداره اصلی اطلاعات روسیه و تلاش‌های آن برای تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری ایالات‌متحده در سال 2016  که شرکت‌های امنیت سایبری آمریکا آن را فنسی بیر نامیده‌اند به مقامات ایالات‌متحده ارائه کرده است. 

اطلاعاتی که ظاهرا ساچکوف فاش کرده به مقامات آمریکایی کمک کرده تا عوامل اداره اصلی اطلاعات روسیه (GRU) را که در حملات هکری دست داشته‌اند، شناسایی کنند. این اطلاعات درنهایت منجر به تحریم‌های آمریکا علیه مقامات ارشد اداره مذکور و اتهام علیه 12 نفر از کارمندانش شده است.

برخی منابعی که با پرونده ساچکوف آشنا بوده‌اند، به بلومبرگ گفته‌اند یکی از دلایل بازداشت او این بوده که اطلاعاتی در مورد ولادیسلاف کلیوشین، موسس شرکت امنیت سایبری ام 13 (M13) که در ماه مارس توسط مقامات سوئیس بازداشت‌شده بود، به سرویس‌های جاسوسی غربی ارائه کرده است. کلیوشین متهم به تجارت داخلی اوراق بهادار بر اساس اطلاعات مسروقه و محرمانه و سازمان‌دهی حملات سایبری به انتخابات آمریکا شده است. 

پیشتر خبرگزاری تاس گزارش داده بود ساچکوف برای سرویس‌های جاسوسی خارجی کار می‌کرده و داده‌های مربوط به اسرار دولتی و امنیت سایبری را به آن‌ها مخابره کرده است.

ساچکوف در حال حاضر در قرنطینه و بازداشت موقت به سر می‌برد. بازداشت وی که تا 27 نوامبر تعیین شده بود یک ماه نیز تمدید شده است. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.