about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ادعای انتشار اطلاعات جعلی توسط ایران/بخش دوم

رویترز می‌ گوید همه این وبگاه ها متعلق به ایران بوده و از درون این کشور هدایت می شوند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ وبگاه «Nile Net Online» فقط یکی از 71 مورد وب سایت است که مورد اتهام قرار گرفته است. رویترز مدعی است پروپاگاندای دولت ایران دامنه وسیعی داشته و 15 کشور از جمله پاکستان، یمن، سودان، روسیه و... را در بر گرفته است.

صفحه ی وبگاه «Nile Net Online» در فیس بوک 115 هزار دنبال کننده دارد، اما در قسمت شماره تلفن اعداد « 0123456789» نیز ثبت شده که بی پایه و اساس است و موقعیت مکانی آنها در وسط خیابان نشانه گذاری شده است.

رویترز می‌ گوید همه این وبگاه ها متعلق به ایران بوده و از درون این کشور هدایت می شوند. از طرفی این صفحات با مجموعه ‌ای به نام (اتحادیه بین ‌المللی رسانه‌ های مجازی) که در تهران مستقر است، ارتباط دارند. طبق بررسی های صورت گرفته آدرس‌ها و شماره تلفن‌ هایی که این صفحات جعلی اعلام کرده ‌اند، نشانی و تلفن مرکز یاد شده است.

گفتنی است این وبگاه ها بسیار پرطرفدار بوده و بیش از نیم میلیون نفر در ماه از آنها بازدید می کرده است. از طرفی آنها صفحاتی در شبکه های اجتماعی دارند که بیش از یک میلیون دنبال کننده یا (Follower) دارند.

رویترز عملکرد این وبگاه ها را همانند دستگاه‌ های اطلاعاتی و امنیتی روسیه در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ در نظر گرفته که در آن زمان ادعا هایی صورت گرفته بود که هکرهای وابسته به دولت روسیه برای بی‌اعتبار کردن نامزد دموکرات‌ ها اخبار جعلی منتشر کرده بودند.

جان برنان (John Brennan) رئیس سابق سازمان اطلاعات آمریکا (سازمان سیا)، به رویترز گفت:

کشورهای جهان از چنین تاکتیک ‌مختلف در زمینه جنگ اطلاعاتی استفاده می‌ کنند که ایران نیز از این قاعده مستثنا نبوده است.

وی ادامه داد:

ایرانی‌ ها بازیگران سایبری ماهری هستند و از سرویس ‌های اطلاعاتی توانمند استفاده می کنند.

چندی پیش در اوایل ماه اوت سال 2018 در اقدامی بی سابقه شبکه های اجتماعی توییتر و فیس بوک به صورت همزمان تعداد زیادی از صفحات کاربران را مسدود کردند. این شبکه های اجتماعی مدعی شدند که این صفحات متعلق به ایران و روسیه بوده و اطلاعات منتشر شده از طریق آنها نامعتبر و جعلی است. در این راستا فیس بوک 652 صفحه و توییتر 284 حساب کاربری را از دسترس خارج کردند.

مقامات فیس بوک مدعی شدند که این حساب های کاربری از روشی مشابه برای انتشار اطلاعات غلط و جعلی استفاده می کردند. همچنین این صفحات در تلاش بودند تا روی انتخابات میان دوره ای گنکره آمریکا تاثیر بگذارند که به همین دلیل این شرکت آن را حذف کرده اند.

Paragraphs
تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.