about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

به ادعای رسانه‌های غربی، ایران قصد دارد ارز دیجیتال ملی خود را بر پایه بستر بلاکچین متمرکز ایجاد کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «cryptodailygazette»؛ به‌تازگی سندی منتشر شده است که بر اساس ادعای منتشرکنندگان آن، ارز رمز پایه‌ای که دولت ایران قصد تولیدش را دارد، بر پایه‌ی بستر خصوصی هایپرلجر فابریک  (Hyperledger Fabric’s private platform) خواهد بود. لازم به ذکر است که به تازگی، ابوطالب نجفی مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک، اقدام به انتشار گزارشی در مورد ویژگی های ارز دیجیتال بومی ایران کرد.

منبع منتشرکننده خبر، مدعی شده است که سند محرمانه‌ی مذکور، توسط سعید مهدیون، معاون مرکز ملی فضای مجازی، به بیرون درز پیدا کرده است. بر اساس سند ادعایی مذکور، بانک مرکزی ایران می‌تواند هر تعداد توکن رمزنگاری‌شده که بخواهد تولید کند. باوجوداین ارز مذکور قابل‌استخراج نخواهد بود.

سعید مهدیون، پیش‌تر در مورد ارز دیجیتال ایرانی گفته بود:

دیگر عملکردهای این نوع زیرساخت بلاکچین شامل دو فاز می‌شود. فاز اول به کارت‌ها و ابزارهای پرداخت بانکی اختصاص دارد و در فاز دوم وسیله‌ای برای ایجاد پرداخت‌های کوچک در کشور خواهد بود.

با توجه به اطلاعات جدیدی که توسط وی ارائه شده است، طرح‌های ایران برای ایجاد یک ارز دیجیتالی ملی، در نشست اخیر شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسیده است. مقام مذکور همچنین اشاره کرد، بانک مرکزی تا اواسط ماه مهر منتظر اعلام موضع رسمی مقامات دولتی در این رابطه، خواهد ماند.

تاکنون جزئیاتی از طرح مذکور ارائه نشده است؛ اما با توجه به داده‌های فرضی موجود می‌توان این‌گونه تصور کرد که ارز مجازی ایران، از نوع متمرکز خواهد بود. همچنین با توجه به اطلاعات گذشته، هدف این پروژه، نشانه‌گذاری ارز ملی ایران (ریال) روی بلاکچین است.

به اعتقاد کارشناسان امنیت سایبری، اگر که ارز دیجیتالی ملی ایران روی یک بلاکچین خصوصی قرار بگیرد، خطرات متمرکز شدن آن را تهدید خواهد کرد. اگر حداقل یک گره بلاکچین تحت کنترل بانک مرکز قرار داشته باشد. خطرات حمله سایبری روی آن افزایش می‌یابد؛ درنتیجه مجرمان خواهند توانست، سیستم را از کار بیندازند یا تا هر میزان ممکن، پول برداشت کنند.

در حال حاضر استفاده از ارزهای دیجیتالی توسط بانک‌ها و مؤسسات مالی ایرانی، ممنوع است. از سوی دیگر دولت ایران نیز قصد دارد به‌منظور مقابله با تحریم‌های مالی آمریکا و دیگر جوامع بین‌المللی، از بلاکچین بهره بگیرد.


  1. هایپرلجر فابریک، یک چارچوب بلاکچین و بخشی از پروژه‌های هایرلجر میزبانی‌شده توسط بنیاد لینوکس است. هایرلجر یک پروژه‌ی حمایتی و هماهنگ‌کننده بین ابزارهای متن‌باز بلاکچین به‌حساب می‌آید..
تازه ترین ها
تقویت
1404/02/20 - 18:38- آسیا

تقویت امنیت دریایی سنگاپور با سیستم‌های هوشمند

نیروی دریایی سنگاپور درنظر دارد امنیت دریایی را با سیستم‌های هوشمند نسل بعدی تقویت کند.

عدم
1404/02/20 - 17:43- جرم سایبری

عدم حذف داده‌ها پس از پرداخت باج به هکر مدارس تورنتو

هیئت مدارس ناحیه‌ای تورنتو روز چهارشنبه به والدین و کارکنان اطلاع داد که با وجود پرداخت باج توسط شرکت فناوری آموزشی پاور اسکول به یک هکر، همچنان نامه‌ای تهدیدآمیز برای اخاذی دریافت کرده است.

تعطیلی
1404/02/20 - 17:16- جرم سایبری

تعطیلی سرویس کریپتویی eXch توسط آلمان

پلیس آلمان زیرساخت‌های مربوط به پلتفرم رمزارزی eXch را توقیف و بیش از ۳۰ میلیون دلار ارز دیجیتال را مصادره کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.