about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ادوارد اسنودن، اخیراً طی اظهارنظری، به تبیین نظرات خود در مورد حضور سازمان سیا در رسانه‌های اجتماعی پرداخته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (CIA) در سال‌های اخیر، فعالیت‌های متنوع خود در رسانه‌های اجتماعی مختلف چون توییتر و اینستاگرام را آغاز کرده و توسعه داده است. این نهاد امنیتی، در حساب شبکه‌های اجتماعی خود طیف گسترده‌ای از مطالب متنوع و جذاب را منتشر می‌کند.

جینا هاسپل (Gina Haspel)، رئیس سازمان مرکزی اطلاعات ایالات‌متحده، اخیراً اعلام کرده است که سرویس جاسوسی آمریکا، به منظور بدل شدن به یکی از جریان‌های تأثیرگذار در حوزه رسانه، فعالیت خود در  اینستاگرام افزایش خواهد داد. 

این در حالی است که ادوارد اسنودن، کارمند و پیمانکار سابق سازمان سیا و آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA)، مدعی است که این فعالیت‌ها، تازه‌ترین تلاش‌های هوشمند نهادهای اطلاعاتی این کشور برای ترمیم وجهه تخریب شده خود است. اعتماد عمومی به سیا،  طی سال 2013 و در جریان افشای برخی اسناد محرمانه فعالیت‌های این سازمان توسط اسنودن، به شدت کاهش یافت.

اسنودن معتقد است که سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا، از افشای اسناد تلاش‌های غیرقانونی خود برای جمع‌آوری اطلاعات و تغییر احساست عمومی نسبت به فعالیت‌هایشان، درس درستی نگرفته‌اند.

وی در ادامه افزود:

آن‌ها حساب‌های توییتر ایجاد می‌کنند و در اینستاگرام تصویر سگ‌های کوچک و موضوعات سرگرم‌کننده را به اشتراک می‌گذارند. آن‌ها تلاش می‌کنند رفتار دوستانه‌ای داشته باشند و نشان دهند که طرف شما هستند.

آژانس امنیت ملی ایالات‌متحده، پس از رسوایی اسنودن، با کاهش شدید استقبال برنامه نویسان از طرح‌های استخدامی این نهاد اطلاعاتی، مواجه شده است.
 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.