about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت چک‌پوینت مدعی است که در این حمله هکرها از ابزار بهره‌برداری(MWI (Microsoft Word Intruder استفاده می‌کردند. ابزار بهره‌برداری (Exploit kit) نوعی بدافزار است که برای شناسایی آسیب‌پذیری در سامانه‌های مختلف استفاده می‌شود. به ادعای چک‌پوینت هکرها از بدافزار «ام‌ دبلیو‌ آی» برای رساندن تورجان زئوس (Zeus) به رایانه‌ی هدف استفاده می‌کرد. تروجان زئوس، یک بدافزار سرقت اطلاعات است. بدافزار «ام‌ دبلیو‌ آی» به دنبال آسیب‌پذیری‌ در فایل‌های مایکروسافت ورد (Microsoft word) می‌گردد.
به ادعای چک‌پوینت، کشف این کمپین توسط یکی از مشتریان شرکت چک‌پوینت صورت گرفت، زمانی که او فایلی آلوده را برای شرکت چک‌پوینت ارسال کرد و به دنبال آن، شرکت چک‌پوینت به تحقیق درباره‌ی این فایل پرداخت. چک‌پوینت مدعی است که این فایل آلوده از طریق ایمیل برای کارکنان مراکز دولتی اسراییل ارسال می‌شد.
در گزارش چک‌پوینت ادعا شده است که «ام‌ دبلیو‌ آی» درواقع به عنوان وسیله‌ای برای تزریق زئوس به رایانه‌ی قربانی استفاده می‌شده است. به ادعای چک‌پوینت؛ پس از تزریق زئوس به رایانه‌ی هدف، هکرها از آن استفاده کرده و اطلاعاتی مانند، اطلاعات رمز عبور حساب‌های اینترنتی (مانند ایمیل)، اطلاعات نام کاربری و کلمه‌ی عبور حساب‌های بانکی و دیگر اطلاعات حساس تعیین هویت را به سرقت می‌برده است.
چک‌پوینت ادعا کرد که رد پای سرورهای فرماندهی و کنترل بدافزار «ام‌ دبلیو‌ آی» را در آلمان پیدا کرد و با کمک سازمان ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنت (ISP) این سرور، محتوای این سرورها و اطلاعات ثبتی آنها را مورد بازرسی قرار داد. به ادعای چک‌پوینت، سرورهای فرماندهی و کنترلِ موردنظر برای راه‌اندازی چندین کمپین «ام‌ دبلیو‌ آی» مورد استفاده قرار می‌گرفته است.
در ادامه چک‌پوینت ادعا می‌کند که 49 درصد از قربانی‌ها مراکز دولتی اسراییلی بوده‌اند و 200 رایانه‌ی اسراییلی در 15 مرکز مختلف هدف این کمپین بوده‌اند؛ مراکزی مانند سازمان‌های دولتی، بیمارستان‌ها، سازمان‌های تحقیقاتی و شرکت‌های امنیتی رژیم صهیونیستی.
به ادعای چک‌پوینت، این کمپین تصادفی نبوده است و هکرها به دنبال اطلاعات خاصی بوده‌اند.

 

 

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.