about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رژیم صهیونیستی ادعا کرد که حمله هکرها به نیروگاه‌های ایالات متحده را متوقف می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مقام ناشناس اسرائیلی، معاون واحد اطلاعاتی 8200 ارتش رژیم صهیونیستی گفت که این آژانس اطلاعاتی به ایالات متحده در مورد خنثی‌سازی به موقع تلاش‌ها برای هک کردن نیروگاه‌های این کشور هشدار داده است.

به گفته کارشناسان، اگرچه این اولین بار نیست که این هشدارها به ایالات متحده علنی می‌شود، اما اولین بار بود که یکی از مقامات واحد 8200 اطلاعات سایبری حساس را در ملاء عام مورد بحث قرار می‌داد.

معروف‌ترین مثال، هشدار اسرائیل در سال 2017 به ایالات متحده در مورد استفاده از نرم‌افزار آنتی‌ویروس کسپرسکی (Kaspersky) روسیه به عنوان راهی برای جاسوسی در پشتی آنها یا نصب بدافزارها بود.

مقام اسرائیلی مدعی شد :

«ایران به عنوان دشمن اصلی ما، به تأسیسات آبی اسرائیل حمله کرده است. ما شاهد این بودیم که این مهاجم قصد داشت آب را مسموم کند تا جان انسان‌ها را بگیرد. ما این تهدید را خیلی زود کاهش دادیم. یک دشمن دیگر به اسرائیل حمله کرد [و در روند توقف حمله سایبری] ما همچنین متوجه شدیم که آنها سعی داشتند نیروگاه های آمریکا را نیز هدف قرار دهند. این اولین نشانه حمله بود. اما با همکاری تنگاتنگ با شرکای فوق‌العاده آمریکایی‌مان، از این تهدید جلوگیری کردیم.»

در سال 2020، یووال اشتاینیتز (Yuval Steinitz)، وزیر وقت انرژی رژیم صهیونیستی، تلاش برای حمله سایبری به بخش انرژی اسرائیل را فاش و ادعا کرد که خنثی شده است.

Paragraphs
Yuval
Yuval Steinitz

مقام ناشناس اسرائیلی با معرفی واحد 8200 اظهار داشت :

«ما اطلاعات سیگنال (SIGINT)، واحد سایبری ملی اسرائیل و بخشی از اطلاعات دفاعی در ارتش اسرائیل هستیم. مأموریت ما جمع‌آوری اطلاعات و [مبارزه با] تهدیدهای مهم علیه اسرائیل برای ارتش و سیاست‌گذاران اسرائیل است. ما همچنین یک بازیگر اصلی در حوزه سایبری در دفاع سایبری اسرائیل هستیم.»

وی افزود :

«ما هر روز با چالش‌های جدیدی روبرو هستیم. وقتی موفق می‌شویم زندگی را نجات می‌دهیم، اما وقتی شکست می‌خوریم، این یک مشکل بزرگ برای ملت ما می‌شود. عملیاتهای ضد سایبری بخش عمده‌ای از عملیاتهای ما است. پس از برتری بر مهاجم، به سمت انکار قابلیت‌های آنها حرکت می‌کنیم. اول از همه، با همکاری با صنعت و آژانس‌های دیگر، اما، در صورت لزوم، این کار را به تنهایی انجام می‌دهیم و «ابزارهایمان» را در نقطه‌ای، جایی در طول جریان حمله پیاده‌سازی می‌کنیم. 8200 تا زمانی که تهدید از بین نرود استراحت نمی‌کند. ما مفتخریم که استعدادهای زیادی داریم. هر سال، ما بین 1000 تا 2000 نفر از باهوش‌ترین دختران و پسران اسرائیل را در سن 18 سالگی به خدمت می‌گیریم. 73 درصد افراد زیر 23 سال هستند.»

این مقام اسرائیلی ادعا کرد که ارزش‌های اصلی آنها، ارزش‌ها و اخلاق دموکراتیک است و آنها رویه‌های تصمیم‌گیری نظامی دارند و به افراد اجازه می‌دهند نظرات و نگرانی‌های خود را بیان کنند.

او خاطرنشان کرد :

«ما مایل به همکاری هستیم. بیشتر کارهایی که انجام می‌دهیم باید کاملاً محرمانه باقی بماند، اما برخی جنبه‌ها باید مورد بحث قرار گیرند. ما از تهدیدات سایبری علیه اسرائیلی‌ها جلوگیری می‌کنیم و اطمینان می‌دهیم که اسرائیل قدرت پیشرو در فناوری و سایبری در منطقه ما باقی بماند.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد