about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

ادعای استفاده از بمب سایبری علیه داعش

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ برای اولین بار، یک مقام ارشد آمریکایی ادعا کرد که آمریکا در مبارزه با داعش از بمب سایبری استفاده کرده است. رابرت ورک (Robert Work) معاون وزیر دفاع آمریکا، در خبری دراین‌باره اعلام کرد: «آمریکا در مبارزات خود علیه داعش، از بمب سایبری برای اولین بار استفاده کرده است. استفاده از این ابزار علیه داعش، در راستای گامی بزرگ و تلاشی هماهنگ برای افزایش فشار علیه گروه‌های شبه‌نظامی است. این گروه تحت‌فشار بسیار زیادی قرار دارد. طی شش ماه گذشته ما با آن‌ها مبارزه کرده‌ایم و آن‌ها وادار به عقب‌نشینی شده‌اند. آمریکا و اعضای ائتلاف، فشار همه‌جانبه‌ای را از تمامی جهات به داعش وارد می‌کنند و از هر توانایی موجود نظامی علیه آن‌ها استفاده خواهند کرد. این حملات، حملات سایبری را نیز در بر می‌گیرد.»
انتشار چنین خبری از جانب یک مقام ارشد آمریکایی، مؤید این مطلب است که آمریکا رسماً به مرحله علنی حملات مخرب سایبری وارد شده است، درحالی‌که سالیان سال است از چنین توانی علیه مخالفان خود استفاده می‌کند؛ اما نکته‌ای که در این میان قابل‌تأمل است، صحت بیانات مقامات آمریکایی در مبارزه با گروه‌های تروریستی از جمله داعش است. آمریکا همواره خود را یکی از کشورهای پیشرو در عرصه فناوری اطلاعات و صنعت سایبری عنوان می‌کند. در سوی دیگر میدان، گروهی قرار دارد که تازه در مراحل اولیه یادگیری علوم سایبری قرار دارد و شاید نسل‌ها با آمریکا و کشورهای صاحب فناوری در این عرصه فاصله داشته باشد.
حال، چه لزومی دارد که کشوری مانند آمریکا مجبور باشد برای نابودی تجهیزات چنین گروهی، از تمامی توان خود استفاده کند و حتی وادار به استفاده از بمب سایبری شود؟ سلاحی که آمریکا به‌تازگی از آن پرده‌برداری کرده و در این خبر نیز به چگونگی استفاده از آن اشاره‌ای نکرده است. همین موضوع سبب می‌شود تا در مورد صحت مبارزه تمام‌عیار آمریکا با داعش، شک و تردید به وجود بیاید.

البته آمریکا دقیقا به جزئیات این خبر اشاره نکرده است، اما احتمالا منظور معاون وزیر دفاع، همان استفاده از بمب‌های منطقی است. بمب منطقی، قطعه‌ای کد است که عمدا در یک سیستم نرم‌افزاری درج شده است و به هنگام وقوع شرایط مشخص، عملیات مخربی را اجرا می‌کند.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.