about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بنابر ادعای مقام ارشد آژانس امنیت ملی ایالات متحده، رژیم صهیونیستی با فشار سایبری عظیم از سوی هکرهای ایرانی مواجه است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته راب جویس (Rob Joyce)، یک مقام ارشد آژانس امنیت ملی ایالات متحده، رژیم صهیونیستی همزمان با نبرد با حماس، حملات سایبری و اطلاعات نادرست مستقیم از سوی گروه‌های هکری مختلف را تجربه می‌کند.

جویس، رئیس اداره امنیت سایبری سازمان جاسوسی، در نشست سایبری آسپن (Aspen) ادعا کرد :

«در واقع امروز فشار سایبری زیادی بر اسرائیل وجود دارد. اکنون، خبر خوب این است که بیشتر آنها یا حملات مزاحم هستند یا تأثیر قابل توجهی ندارند. بنابراین شما تعدادی ویروس پاک‌کن و برخی رویدادهای باج‌افزاری را مشاهده می‌کنید.»

وی در برخی از گسترده‌ترین اظهارات درباره جنبه سایبری این درگیری مدعی شد که 3 گروه وجود دارد که رژیم صهیونیستی در حال حاضر نگران آنها است : اولی دولت ایران است. تهران از دیرباز حامی حماس بوده و رهبران امنیت ملی ایالات متحده زنگ خطر را به صدا درآورده‌اند که ایران می‌تواند قدرت دیجیتالی سهمگین خود را وارد درگیری کند.

کریستوفر رِی (Christopher Wray)، مدیر اف‌بی‌آی اخیراً شهادت داد :

«هدف‌گیری سایبری منافع و زیرساخت‌های حیاتی آمریکا که قبلاً توسط ایران و عوامل غیردولتی انجام می‌شد، در صورت گسترش درگیری بدتر می‌شود؛ این مطلب درمورد تهدید حملات جنبشی نیز صادق است.»

به گفته جویس، دومین تهدید اصلی از سوی هکریست‌ها است و تشخیص اینکه آیا این گروه‌ها مستقل هستند یا توسط دولت‌های ملی واقعی حمایت می‌شوند، می‌تواند دشوار باشد.

وی خاطرنشان کرد که مجرمان باج‌افزاری نیز به دنبال سوء استفاده از این درگیری بوده‌اند.

این مقام ارشد آژانس امنیت ملی ایالات متحده اظهار داشت :

«نبرد ادامه‌دار رژیم صهیونیستی را مجبور کرده تا در دفاع سایبری خود بسیار بهتر عمل کند. آنها ساختارها و فرآیندهایی را ایجاد کرده‌اند و کارهای زیادی انجام داده‌اند تا از زیرساخت‌های حیاتی خود در برابر دشمنان بهتر محافظت کنند.»

جویس ادعا کرد که از این 3 مورد، بیشترین فعالیت‌های مخرب از سوی ایران و هکتیویست‌ها صورت گرفته است. جویس از گفتن اینکه آیا روسیه نیز به یک عامل دیجیتالی در مناقشه تبدیل شده است، خودداری کرد.

او ادامه داد که اطلاعات نادرست احتمالاً بیشترین تأثیر را در مبارزه داشته و به نمونه‌ای اشاره کرد که در آن برنامه‌ای که توسط اسرائیلی‌ها برای هشدار در مورد حملات موشکی مورد استفاده قرار می‌گرفت، با هشدارهایی غلط کاملاً قرمز شد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد