about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مقامات آمریکایی معتقدند که تخصص روزافزون چین در زمینه رایانه، تهدید بزرگ‌تری نسبت به تلاش روسیه برای نفوذ در انتخابات ایالات متحده به شمار می‌رود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به گفته مقامات آمریکایی، عملیات‌های آرام و دقیق چین به دولت در فرار از اعلام عمومی اقدامات روسیه کمک کرد.

دن کوتز (Dan Coats)، مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده در کنفرانس امنیت سایبری کالج نظامی «Citadel» در چارلستون، کارولینای جنوبی هشدار داد که چین نسبت به هر کشور دیگر در مسیر کسب قدرت بیشتر قرار دارد.

کوتز گفت:

نگران‎کننده‌ترین مسئله این است که دولت آمریکا از روابط خود با سایر نقاط جهان برای آزمایش و بهبود فناوری رایانه ای خود در چین استفاده می‌کند. چین از کمپین خود در منطقه مسلمان نشین سین‌کیانگ، (Xinjiang) برای آزمایش این فناوری استفاده کرده است.

مقامات اطلاعاتی و گروه های حقوق بشر براین باورند که پکن بیش از یک میلیون اویغور (Uyghurs) و مسلمان از جمله زنان و کودکان را بازداشت کرده است؛ بازداشت شدگان بارها به مراکز بازآموزی فرستاده و مجبور به تکذیب دین و فرهنگ خود شدند.

ابزار جمع‌آوری اطلاعات

مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده اعلام کرد:

مراکز بازآموزی تنها نقطه شروع محسوب می‌شوند؛ مقامات در شمال غربی چین عملیات‌های جاسوسی با فناوری بالا از جمله جمع آوری دی‌ان‌ای و سایر اطلاعات بیولوژیکی انجام می‌دهند. چین با برنامه رتبه‌بندی‌های اعتباری اجتماعی در حال آزمایش استفاده از رایانه‌ها برای دسترسی به وامهای بانکی، تحصیل و حتی مراقبتهای پزشکی است. این کشور حتی دیگر کشورها را تهدید به صادرات این ابزار می‌کند.

دولت چین هنوز واکنشی نسبت به اظهارات کوتز نشان نداده است. یکی از مقامات چینی گفت که استفاده پکن از فناوری اطلاعات خطرناک‌تر از استفاده کشورهای غربی مانند بریتانیا از این فناوری نیست.

نگرانی‌های بزرگ

برخی مقامات آمریکایی از جمله رابرت اشلی (Robert Ashley)، مدیر سازمان اطلاعات دفاعی در مورد توانایی چین برای استفاده از محصولات ساخت خودشان به منظور جاسوسی علیه ایالات متحده اظهار نگرانی کرده‌اند.

در حال حاضر، وزارت دفاع ایالات متحده فروش تلفن‌های همراه از سوی 2 شرکت چینی را به دلیل خطرات امنیتی احتمالی در پایگاه‌های نظامی خود ممنوع کرد. مقامات نظامی مانند اشلی نیز بسیار نگران حجم بالای قطعات ساخت چین در رایانه‌ها و اثرات آنها هستند.

اشلی اظهار داشت:

من نگران توانایی پکن برای استفاده از این صنعت هستم. اگر قدرتی نداشته باشم، نگرانی اصلی لزوماً شاید چیزی نباشد که در میدان جنگ اتفاق می‌افتد.

اهداف سایبری

مرکز ملی امنیت و مبارزه با اطلاعات ایالات متحده در ماه ژوئیه امسال گزارش داد که جاسوسی سایبری چین بیشتر کسب و کارهای مرتبط با وزارت دفاع را هدف قرار می‌دهد. در این گزارش آمده است که پکن همچنین در زمینه شرکتهای ارتباطات و فناوری اطلاعات جاسوسی می‌کند.

مقامات اطلاعاتی آمریکایی بسیار نگران تلاش‌های چین و تهاجمی‌تر شدن این کشور هستند.

کوتز گفت:

چین، توانایی خود را دیگر مخفی نمی‌کند. پکن علیه ارزشهای مشترک جامعه جهانی، از جمله حفاظت از حریم خصوصی، جریان آزاد اطلاعات و حفاظت از اسرار تجاری فعالیت دارد.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.