about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ادعای آمریکا از کمپین نفوذ ایران

شرکت‌های فناوری آمریکایی ادعا می‌کنند یک وبگاه خبری با حمایت ایران در حال انجام عملیات نفوذ گسترده در خاک این کشور است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ وبگاه «هارالد تریبون آمریکا» (American Herald Tribune)، خود را به عنوان یک رسانه آنلاین کاملاً مستقل معرفی می‌کند. این وبگاه در سال 2015، به زبان انگلیسی راه‌اندازی شده و به آمریکایی‌ها برای نوشتن مقاله هزینه پرداخت می‌کند؛ اما تعدادی از شرکت‌های فناوری آمریکایی به تازگی ادعا کرده‌اند، این وبگاه دارای منشأ ایرانی است.

سخنگوی فیس‌بوک در گفتگو با «CNN Business» ادعا کرد که کارمندان این شرکت به صفحه فیس‌بوک سایت هارالد مراجعه می‌کردند معتقدند با رسانه‌های ایرانی مرتبط است. فیس‌بوک این صفحه را در سال 2018 حذف کرد. شرکت فایرآی (FireEye) نیز به طور مشابه مدعی شد که این وبگاه از ایران سرچشمه گرفته و بخشی از یک برنامه نفوذ بسیار گسترده است.

تحلیلگران مدعی هستند جزئیات جدید منتشر شده نشان می‌دهد که چگونه ایران از سال‌ها قبل در تلاش است از طریق ارتباط با هارالد تریبون تبلیغات پنهانی را با جامعه هدف آمریکا انجام دهد. آن‌ها ادعا می‌کنند ایران در اقدامات سال 2016 روسیه برای دست‌کاری انتخابات آمریکا با روسیه همکاری داشته و با پرداخت مبالغی باعث شدند تا تعداد کمی از آمریکایی‌ها، بی‌اطلاع خودشان در عملیات آن‌ها شرکت کنند.

توضیحات شرکت‌های فناوری با توجه به انجام حمله تروریستی علیه سردار سلیمانی، هشدارهای مقامات آمریکایی را در رابطه با توان سایبری ایران یادآور می‌شود. تعدادی از مقامات آمریکایی مدعی هستند که ایران با استفاده از حملات سایبری سنتی می‌تواند تأثیرات گسترده‌ای روی زیرساخت‌های آمریکا بگذارد؛ اما نمونه کمپین‌های نفوذ و اطلاعاتی یاد شده جنبه دیگری از تلاش‌های سایبری ایران را به نمایش می‌گذارد که از پتانسیل بالایی برای تأثیرگذاری در مباحث سیاست‌های آمریکا برخوردار است.

محققان ادعا می‌کنند مقالاتی که هارالد تریبون منتشر می‌شدند، در بیشتر موارد با دیدگاه‌های حاکم بر ایران مطابقت داشتند.  در مطالب این وبگاه به طور گسترده به سیاست‌های خارجی آمریکا، دونالد ترامپ و اسرائیل حمله شده و مورد انتقاد قرار گرفته است. این دیدگاه‌های انتقادی در اکثر مواقع برخلاف سایت‌های معتبر و مستقل واقع در آمریکا - به خصوص آن‌هایی که دیدگاهی مخالف با اصول متعارف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی جامعه دارند (anti-establishment)-  هستند.

هارالد تریبون از خود به عنوان یک وبگاه کاملاً مستقل یاد کرده و توضیح می‌دهد هزینه‌های خود را به واسطه تبلیغات، کمک‌های شخصی و بنیادهای خصوصی تأمین می‌کند؛ اما فایرآی، گوگل و فیس‌بوک مدعی شده‌اند که این منابع از جای دیگر تأمین می‌شود.

فیس‌بوک در آگوست 2018، شبکه‌ای از 652 صفحه، گروه و حساب کاربری را مسدود و ادعا کرد که در حقیقت سازمان‌های مستقلی هستند که توسط ایران پشتیبانی می‌شوند. با وجود این که در آن زمان نامی از هارالد تریبون در میان صفحات حذف شده وجود نداشت؛ اما سخنگوی فیس‌بوک در اوایل ماه ژانویه 2020 مدعی این موضوع شد.

تقریباً به طور هم‌زمان با اقدام فیس‌بوک برای حذف حساب‌های کاربری، گوگل نیز اقدامی مشابه انجام داد. گوگل ادعا می‌کند حساب‌های جیمیل و تبلیغات که به شبکه وبگاه‌های یاد شده مرتبط بوده و مرتبط با ایران هستند را از دسترس خارج کرده است. گوگل نیز به طور مشابه ادعای هارالد تریبون را در اوایل سال 2020 مطرح کرد.

مقامات امریکن هارالد تریبون اقدام فیس‌بوک و گوگل نسبت به آن را محکوم کرده و اعلام کردند:

رسانه‌های جایگزین (alternative media) تحت حمله قرار دارند.

لی فوستر (Lee Foster)، یکی از مقامات ارشد فایرآی مدعی شده است که نشانه‌های فنی و رفتاری وجود دارد که بیان می‌کنند هارالد تریبون با کمپین عملیاتی ایران در ارتباط است. همچنین جان راسل (John Russell)، یک پژوهشگر مستقل، در توییتر خود در سال 2018 ادعا کرد شواهدی از ارتباط میان ایران و وبگاه مذکور پیدا کرده است.

پس از اقدامات فیس‌بوک و گوگل برای حذف حساب‌های کاربری، هارالد تریبون همچنان به فعالیت خود ادامه داد و یک حساب کاربری در توییتر افتتاح کرد. توییتر نیز به طور مشابه در تماس با CNN در اوایل 2020 اعلام کرد این صفحه را مسدود کرده است. با وجود این هیچ‌گونه اطلاعاتی در رابطه با منشأ آن ارائه نداد.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.