about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت امنیت سایبری چک پوینت (Check Point)، جمعه 7 سپتامبر طی گزارشی ادعا کرد که دولت ایران با طراحی بدافزار و جاسوس‌ افزار تلفن‌ های هوشمند هزاران کاربر ایرانی را شنود اطلاعاتی می‌ کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری چک پوینت (Check Point)، مدعی شد که طی تحقیقات صورت گرفته روی 240 ایرانی همه آ‌نها به جاسوس‌افزار آلوده‌ شده‌ اند.

تیری کارسن تی (Thierry Karsenti)، معاون شرکت چک ‌پوینت در امور اروپا، جمعه 7 سپتامبر در گفتگو با خبرگزاری فرانسه مدعی شد تا جایی که اطلاع داریم، این نخستین بار است که تکنیک تجزیه‌وتحلیل داده‌های فنی، این حقیقت را نمایان کرده و یک دولت عامل یک حمله سایبری به گوشی‌های تلفن همراه بوده ‌است.»

به ادعای این مقام ارشد در این شرکت امنیت سایبری اسرائیلی، گوشی تلفن‌های هوشمند یک ابزار مطلوب برای خرابکاری است زیرا آن را همه‌ جا با خود می‌برند و همیشه روشن است.

در جریان بررسی‌های چک‌ پوینت ادعا شد، ۲۴۰ نفر که همه آنها ایرانی هستند، در این خرابکاری سایبری هدف قرارگرفته‌ اند.

تیری کارسن تی (Thierry Karsenti)، ادعا کرده که ارزیابی‌ ها نشان می‌دهد دولت ایران در پشت این جاسوسی سایبری قرار دارد.

از طرفی دیگر شرکت امنیت سایبری چک پوینت ادعا کرده که این جاسوس‌ افزار گوشی‌ های هوشمند برخی افراد را در بریتانیا و افغانستان نیز تحت تأثیر قرار داده است.

همچنین کارشناسان امنیت سایبری چک پوینت مدعی شدند که برخی از هواداران داعش و نیز فعالان مدنی کرد و آذری، که ازنظر حکومت ایران می‌توانند یک تهدید محسوب شوند، در این رویداد تحت تأثیر قرارگرفته و روی تلفن ‌های همراه آن‌ها جاسوس ‌افزار نصب‌ شده است.

به ادعای شرکت یاد شده، یکی از این جاسوس ‌افزارها که موردبررسی قرارگرفته، از وب‌ سایت به‌ روز رسانی یک سیستم‌ عامل ناشی می ‌شد که پیش از آنکه به سرور اصلی در روسیه متصل شود، ابتدا به یک نشانی اینترنتی ایرانی ارتباط پیدا می‌کرده است.

 

تازه ترین ها
شکایت
1405/05/21 - 21:00- اروپا

شکایت کیفری علیه عینک‌های هوش مصنوعی مِتا

یک گروه مدافع حقوق بشر در آلمان، شکایتی کیفری علیه عینک‌های هوش مصنوعی مِتا ارائه کرد.

مراکز
1405/05/21 - 20:17- آمریکا

مراکز داده مِتا در تگزاس متعهد به پوشش هزینه‌های انرژی و آب شدند

شرکت مِتا اعلام کرد که هزینه‌های برق، آب، فاضلاب و زیرساخت‌های مراکز داده تگزاس خود را پوشش خواهد داد.

گوگل
1405/05/21 - 19:43- هوش مصنوعي

گوگل با چالش فرانسه بر سر خلاصه اخبار هوش مصنوعی روبرو است

یک انجمن مطبوعاتی فرانسه، خلاصه‌های جستجوی تولید شده توسط هوش مصنوعی گوگل را به مرجع رقابت این کشور ارجاع داد.