about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش هک و نفوذ سایبربان؛ سرهنگ جواد جهانشیری  در خصوص دریافت پیامک‌های انبوه و فریبنده تحت عنوان قطع رایانه هشدار داد و گفت: این مجرمان با ارسال پیامک و گاهی با تماس تلفنی عنوان می‌کنند که با توجه به اطلاعات مالی و درآمدتان؛ به‌زودی یارانه شما قطع می‌شود و اگر فکر می‌کنید که اطلاعات ثبت‌شده در سیستم درست نیست به سایت معرفی‌شده مراجعه و اطلاعات کامل خود را وارد کنید.

وی افزود: کلاه‌بردار در این روش، طعمه خود را به وب‌سایت جعلی که شبیه درگاه‌های بانکی است، هدایت می‌کند و از او می‌خواهد اطلاعات حساب بانکی خود از قبیل شماره کارت، رمز دوم و سایر پارامترهای خرید اینترنتی را در این سایت تقلبی وارد کند؛ درنهایت فرد کلاه‌بردار به مشخصات دارنده حساب دسترسی می‌یابد و حساب طعمه خود را بلافاصله خالی می‌کند.

سرهنگ جهانشیری تصریح کرد: این وب‌سایت جعلی با سوءاستفاده از آرم و نشان برخی بانک‌ها و عنوان جعلی «‌سازمان یارانه‌ها» سعی در سرقت اطلاعات بانکی قربانیان خود دارد و هدف از راه‌اندازی آن، صرفاً برداشت غیرمجاز از حساب بانکی افراد است. وی اظهار کرد: وب‌سایت‌های جعلی یادشده هیچ‌گونه مجوز معتبری از مراجع قانونی ندارند و صرفاً با سوءاستفاده از عنوان انصراف و قطع یارانه‌ها اطلاعات بانکی کاربران را سرقت می‌کنند که با بررسی فنی این وب‌سایت جعلی متوجه خواهید شد که هیچ‌گونه اطلاعات هویتی از صاحب سایت وجود ندارد و سرور میزبان سایت در خارج از کشور است.

رئیس پلیس فتا خراسان رضوی تأکید کرد: قطعاً درصورتی‌که شما مشمول دریافت یارانه نشوید و بخواهید اعتراض کنید، سازوکار آن تعریف‌شده است و اگر قرار باشد از طریق سایت، اعتراض خود را ثبت کنید به‌هیچ‌عنوان از شما شماره‌حساب، شماره کارت، رمز اول و دوم کارت، تاریخ انقضاء کارت خواسته نمی‌شود.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.