ادامه بزرگنماییهای مقامات آمریکایی در خصوص توان سایبری چین
این ادعایی است که وزارت دفاع آمریکا (DOD) در جدیدترین گزارش خود با عنوان تحولات نظامی و امنیتی جمهوری خلق چین در سال 2015 منتشر کرده است. مقامات آمریکایی، ماههاست که تبلیغات گستردهای را برای بزرگنمایی و اغراق در زمینه توان سایبری کشورهایی نظیر چین، روسیه، کره شمالی و جمهوری اسلامی ایران آغاز کردهاند. همزمانی این گونه فعالیتهای آمریکا با تصویب لایحه تحریم کشورهای مهاجم سایبری توسط اوباما و یا همکاری مشترک آمریکا با ژاپن و تلاش گسترده این کشور برای ورود موضوع حملات سایبری به سازمان ملل، میتواند نشانگر این موضوع باشد که آمریکا قصد دارد تا از این طریق اذهان عمومی جهان را از فعالیتهای مخرب سایبری خود در دنیا منحرف ساخته و به نوعی خود را قربانی بزرگ اینگونه حملات معرفی نماید. ساخت بدافزار استاکس نت و حمله سایبری بر علیه تاسیسات انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران با همکاری رژیم صهیونیستی، تنها نمونه کوچکی از اینگونه فعالیت های مخرب سایبری ایالات متحده در دنیاست.
در این گزارش آمده است:"چین در حال استفاده از حملات مخرب سایبری برای جمعآوری اطلاعات بر ضد ایالاتمتحده در زمینههای دیپلماتیک، اقتصادی و صنایع دفاعی است."
این گزارش در بخشهای مختلف ادعای موج حملات چین در سال 2014 بر علیه زیرساخت آمریکا را مطرح کرده و میگوید:" چینیها تنها در یکسال 20 بار بخش فرماندهی و کنترل صنعت حمل و نقل آمریکا مورد هدف قرار دادهاند. چینیها میتوانند بخشهای مهم و حیاتی شبکه زیرساخت ما را هدف قرار دهند."
در گزارش مذکور، به نگرانی عمیق آمریکا از گسترش فعالیتهای سایبری چین اشاره شده است و چین به عنوان یکی از بزرگترین تهدیدات موجود بر علیه آمریکا معرفی شده است. لازم به ذکر است که در این گزارش تنها به چین اشاره نشده است و روسیه نیز به عنوان یکی از تهدیدات بالقوه بر علیه زیرساخت آمریکا معرفی شده است.