about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

2 افسر ارتش اسرائیل به دلیل نقض مقررات مربوط به ویروس کرونا اخراج شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فرماندهان تیم و شرکت مسئول آموزش سربازان برای برقراری ارتباط در «Ir Habahadim» به معنای «شهر پایگاه‌های آموزشی» پس از نقض محدودیت‌های مربوط به بیماری کووید-19 در طول جشن یهودی پسح (Passover Seder) اخراج شدند.

زمان جشن‌های تعطیلات در پایگاه آموزشی 7، یک پایگاه آموزشی برای بخش ارتباطات تعیین شده بود؛ این گروه نسبت به دستورالعمل‌های فاصله‌گذاری دقیقاً برعکس عمل کردند.

با شروع تحقیقات در ارتش اسرائیل، لیور گارمِلی (Lior Carmeli)، رئیس بخش امنیت سایبری و ارتباطات، فرمانده تیم و فرمانده شرکت، مسئول گروهی از سربازان را اخراج کرد.

در مجموع 10 سرباز این دوره از آموزش اخراج و به زندان ارتش فرستاده شدند. بنا بر گزارش‌ها، این گروه برای ارتباطی عملیاتی آموزش می‌دیدند.

آویو کوچاوی (Aviv Kochavi)، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل اعلام کرد که برخی جنگجویان از مواضع جنگی اخراج شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.