about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

قطعی و اختلال شبکه اینترنت کشور که در هفته های اخیر کم و بیش شاهد آن هستیم،امروز به اوج خود رسید. وزارت ارتباطات هنوز واکنشی به این اختلالات نشان نداده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ از ساعاتی قبل اینترنت ثابت شرکت های سرویس دهنده قطع یا دچار اختلاال شده داست.شبکه موبایل هم در بعضی از مناطق با اختلال مواجه و از دسترس خارج شده است.

مخاطبین در برخی از مناطق اعلام کردند علی رغم نمایش آنتن ، امکان برقراری تماس وجود ندارد.

نت بلاکس نیز در خبری اختلال اینترنت را تایید کرد و نوشت دسترسی به اینترنت به نسبت میزان عادی 21 درصد کاهش یافته است و قطعی همچنان پابرجاست.

طبق گزارش های رسیده شبکه همراه اول فقط برای برخی سایت های داخلی در دسترس است و اپراتور ایرانسل به کل قطع می باشد.

وزارت ارتباطات بعد از گذشت چند ساعت از این اختلالات در واکنشی اعلام کرد علت این اختلال آتش سوزی در یکی از حوضچه های مخابراتی بوده است . شایان ذکر است که روابط عمومی این وزارتخانه، تماس های مکرر موسسه را بی پاسخ گذاشته است.

در بهترین حالت می توان این اختلالات را ناشی از حوادث طبیعی آب و هوا دانست.

طی هفته های اخیر اختلال های اینترنت کشور نارضایتی های زیادی در پی داشته است و وزارت ارتباطات در هیچ کدام از این اختلال ها  اطلاعیه ای صادر نکرده است.

یاد وزیر ارتباطات قبل بخیر که حداقل در صفحه توئیتر شخصی اش اطلاع رسانی داشت و بعضا پاسخگوی سوالات مردم بود...

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد