about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اختلال در سامانه کنترل ترافیک هوایی سوئد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ حمله سایبری منتسب به روس‌ها، مسبب اختلال در عملکرد سامانه کنترل ترافیک هوایی متعلق به دولت سوئد اعلام شد. پیش‌ازاین، این اختلال در عملکرد، به یک طوفان خورشیدی نسبت داده شده بود.
در نوامبر سال 2015، سازمان هواپیمایی کشوری سوئد در خبری اعلام کرد که یک طوفان خورشیدی سبب بروز اختلال در سامانه کنترل ترافیک هوایی این کشور شده است. همین موضوع سبب شد تا این سازمان بسیاری از پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه‌های سوئدی را تعلیق کند. این موضوع بیش از یک ساعت ادامه پیدا کرد؛ اما به‌تازگی گزارشی از یک شرکت نروژی منتشر شده است که این اختلال در عملکرد را به علت بروز یک حمله سایبری توسط گروه‌های روسی می‌داند، موضعی که البته هنوز به‌صورت رسمی تائید نشده است.
مقامات سوئدی ادعا می‌کنند که موضوع این حمله سایبری را با ناتو در میان گذاشته‌اند و ناتو در حال بررسی این موضوع است. سوئدی‌ها مدعی هستند گروهی که مسئول انجام این حملات سایبری است، در ارتباط با واحد اطلاعات نظامی ارتش روسیه است. این گروه هکری روسی که APT28 یا طوفان پیاده نظام نام دارد، پیشتر متهم به انجام حملات سایبری به ترکیه، کشورهای عضو ناتو، اهداف سیاسی در اوکراین و برخی کشورهای دیگر شده است.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.