about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اختلال در زیرساخت‌های ارتباطی عراق

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از برقراری ۳۵ میلیون دقیقه مکالمه و ترافیک ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه طی ۱۲ روز از سوی زائران اربعین خبر داد و اعلام کرد: اختلال ارتباطی مربوط به زیرساخت‌های عراق است.

از ۱۷ تا ۲۸ آبان ماه جاری درمجموع بیش از ۳۵ میلیون دقیقه مکالمه از طریق سه اپراتور ایرانی در ارتباطات عراق صورت گرفته است.

با توجه به چندین برابر شدن حجم زائران اربعین حسینی نسبت به سال‌های گذشته طی ۱۲ روز اخیر تعداد دقایق و دفعات مکالمات صادره بیشتر از تعداد دقایق و دفعات مکالمات وارده بوده است بطوریکه اوج آن در تاریخ ۲۸ آبان رخ‌داده است که درمجموع نزدیک به ۵ میلیون دقیقه مکالمه صورت گرفته است.

همچنین روند انجام مکالمات طی این مدت صعودی بوده است به‌نحوی‌که از تاریخ سه‌شنبه ۲۵ آبان میزان دقایق و تعداد مکالمات زائران حسینی شیب تندتری به خود گرفت و از ۱۸ تا ۲۵ آبان درمجموع ۱۹ میلیون دقیقه و از ۲۵ تا ۲۸ آبان نیز نزدیک به ۱۶ میلیون دقیقه مکالمه صورت گرفته است.

از مجموع ۳۵ میلیون دقیقه مکالمه صورت گرفته از طریق اپراتورهای داخلی ۲۵ میلیون دقیقه مکالمه صادره و ۱۰ میلیون دقیقه آن وارده بوده است که درمجموع ۲.۵ برابر تماس‌های صادره، تخفیف از سمت ایران به زائران حسینی اختصاص پیداکرده است.

در همین حال میزان ترافیک داده توسط زائران ایرانی شیب صعودی داشته و حجم ظرفیت دیتای تلفن همراه در اوج ترافیک به ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه رسیده است.

وزارت ارتباطات اعلام کرد: مجموعه اقدامات انجام‌شده برای افزایش کیفیت و کمیت ارتباطی زائران از ماه‌ها پیش به‌گونه‌ای انجام‌شده که ظرفیت‌ها در همه بخش‌ها چندین برابر افزایش‌یافته و باوجوداین آمادگی، ممکن است اختلالی در برقراری ارتباط مشترکان در کشور عراق به وجود آید که ناشی از زیرساخت‌های ارتباطی عراق است.

علاوه بر حجم بی‌نظیر زائران حسینی، زیرساخت‌ها و شرایط کشور عراق نیز مانعی برای ارائه سرویس بهتر به مشترکان اپراتورهای سه‌گانه تلفن همراه کشورمان محسوب می‌شود.

افزودن چندین خط STM۱ و E۱، تجهیز و نصب ۸۰۰ کیوسک تلفن ثابت، عملیاتی کردن بالون وای فای در مرز مهران که با تخصیص IP چیزی بیش از ۶۰۰ مگابیت پهنای باند ایجاد کرد، در کنار کاهش ۵۰ درصدی تعرفه مکالمه با عراق و رساندن آن به دقیقه‌ای ۵۵۰ تومان و طراحی و تأمین داشبور پایش ازجمله اقداماتی است که برای برقراری ارتباط هرچه بهتر و بیشتر زائران حسینی در ایام اربعین در کشور عراق تدارک دیده‌شده است.

همه این اقدامات در مرزهای مهران، چذابه و شلمچه درنظر گرفته‌شده که ازجمله آن‌ها می‌توان به راه‌اندازی و افزایش ظرفیت سایت‌های ۲G، ۳G، ۴G و LTE، افزایش چند برابری پهنای باند و افزودن خطوط STM۱ و E۱ به همراه افزایش لینک‌های MPLS اشاره کرد.

 

تازه ترین ها
بریتانیا
1405/06/04 - 09:34- اروپا

بریتانیا به‌دنبال مسدودسازی مخفی تأمین‌کنندگان فناوری پرخطر

دولت بریتانیا در حال پیگیری اختیارات جدیدی است که به آن اجازه می‌دهد در صورت وجود نگرانی‌های امنیت ملی، شرکت‌های فناوری پرخطر را از تأمین تجهیزات و خدمات برای فعالان بخش‌های حیاتی کشور منع کند.

سرمایه‌گذاری
1405/06/04 - 09:30- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی آلیس

شرکت امنیتی هوش مصنوعی اسرائیلی آلیس مبلغ ۱۴۰ میلیون دلار جذب سرمایه کرد.

ایجاد
1405/06/04 - 09:29- هوش مصنوعي

ایجاد دسترسی برای بریتانیا به داده‌های میدان نبرد توسط اوکراین

اوکراین دسترسی بریتانیا به حجم عظیمی از داده‌های میدان نبرد را که در جریان جنگ با روسیه جمع‌آوری شده است، فراهم خواهد کرد تا شرکت‌ها و پژوهشگران بریتانیایی بتوانند از این داده‌ها برای آموزش و آزمایش سامانه‌های هوش مصنوعی استفاده کنند.