about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق

در پی خاموشی‌های اخیر سراسر کشور و طبق اعلام برخی شهروندان در مناطق مختلف ایران، آنتن‌دهی و خدمات رسانی بسیاری از اپراتور‌ها در سراسر کشور با مشکل رو به رو شده که به احتمال زیاد ناشی از اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق پی در پی آن مناطق باشد. برای جزئیات

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، برخی از مشترکین موبایل و تلفن همراه در مناطق مختلف کشور، خبر از قطعی سوریس اپراتور موبایلشان داده‌اند که با پیگیری‌های صورت گرفته در اپراتورها مشخص شد که این موضوع می‌تواند به دلیل اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق سراسری باشد. در این راستا سخنگوی صنعت برق اعلام کرده که برخی از مناطق کشور به دلیل محدودیت‌های به وجود آمده با خاموشی‌های موقت رو به رو شده‌اند. در این میان مناطق ۲، ۳، ۶، ۹، ۱۱،۱۳ و ۱۴ تهران نیز بیشتر از سایر مناطق دچار این خاموشی‌ها شده است. به گفته مسئولان صنعت برق، به محض برطرف شدن مشکل سوخت و محدودیت تامین گار، خاموشی برق هم تمام خواهد شد.

شرایط اپراتورها و ارتباط اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق
در مراکز حساس ارتباطی، برای جبران اختلالات برق رسانی از باتری‌های سایت‌های BTS استفاده می‌کنند. این باتری‌ها وظیفه تاب آوری در برابر قطعی برق‌های 2 تا 4 ساعته را بر عهده دارند. اما اگر قطعی برق بیشتر از 2 الی 4 ساعت طول بکشد، این سایت‌ها هم خاموش می‌شوند و در پی آن، سایت ارتباطاتی و اطلاعاتی از کار می‌افتد. در مواقع ضرورت و شرایط خاص (مثل سیل و زلزله) از دیزل ژنراتور هم استفاده می‌کنند اما اگر این قطعی برق ادامه‌دار باشد و این دستگاه به کار خود ادامه دهد، آلودگی زیست محیطی فراوانی را تولید خواهد کرد.

همه‌ی این‌ها در حالی است که شرکت توانیر ادعا کرده که اطلاع رسانی قبلی درباره خاموشی و قطعی برق امکان پذیر نیست و از آن طرف هم اپراتورها معتقدند وظیفه‌ای برای تامین برق ندارند و اگر این خاموشی‌ها ادامه پیدا کند، خسارات جبران ناپذیری به زیرساخت‌های ارتباطی کشور وارد می‌شود.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.