about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت ژاپن اعلام کرد که برای حمایت از صنعت تراشه این کشور مبلغ ۱۳ میلیارد دلار در نظر گرفته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،دولت ژاپن حدود ۲ تریلیون ین (۱۳ میلیارد دلار)برای حمایت از صنعت تراشه خود اختصاص خواهد داد که نشان دهنده آخرین تلاش این کشور آسیایی برای بازپس گیری شکوه گذشته خود در بخش حیاتی تراشه است.

این کشور ارائه دهنده اصلی ابزارها و مواد ساخت تراشه است که در دهه های اخیر برتری خود را در تولید از دست داده و اکنون برای ساخت ظرفیت به سازندگان تراشه یارانه میدهد.

انتظار میرود بخشی از این بودجه که از طریق بودجه تکمیلی برای سال مالی جاری در نظر گرفته خواهد شد، برای حمایت از شرکت تراشه ساز تایوانی تی اِس اِم سی (TSMC  ) و شرکت ریخته گری تراشه راپیدوس (Rapidus) استفاده شود که هدف آن تولید تراشه های پیشرفته در جزیره هوکایدو است.

ژاپن برای تامین مالی این هزینه ها قرار است نزدیک به ۹ تریلیون ین (۵۹.۸ میلیارد دلار) اوراق قرضه منتشر کند که برخی نگرانی ها درباره افزایش بدهی ها را تشدید میکند.

 

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.