about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اختصاص بودجه برای اشتراک‌گذاری اطلاعات

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در ماه فوریه‌ی 2015، اوباما دستوری را مبنی بر ایجاد سازمان‌های تحلیل و به اشتراک‌گذاری اطلاعات (Information Sharing and Analysis Organizations) توسط وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) صادر کرد. این سازمان‌ها وظیفه‌ی تسهیل به اشتراک‌گذاری اطلاعات مربوط به تهدیدات سایبری میان بخش دولتی و خصوصی را بر عهده دارند. با توجه به همکاری دانشگاه تگزاس با این سازمان‌ها و صاحبان زیرساخت‌های حیاتی، اخیراً وزارتخانه‌ی مزبور، یازده میلیون دلار به این دانشگاه اختصاص داد تا از این طریق به سازمان‌های مذکور برای تنظیم قواعد و معیارهای به اشتراک‌گذاری اطلاعات کمک کند.
همچنین سازمان‌های مذکور با قصد گسترش اطلاعات امنیت سایبر، فراتر از مراکز تحلیل و به اشتراک‌گذاری اطلاعات (Information Sharing and Analysis Centers) تشکیل شده‌اند که بخش خصوصی آمریکا، قسمت عمده‌ای از اطلاعات خود را از طریق به اشتراک می‌گذارد. در حقیقت آمریکا مدعی است که قصد دارد با تشویق بخش‌های مختلف به اشتراک‌گذاری اطلاعات، نه تنها جلوی تهدیدات سایبری در یک بخش بلکه در یک منطقه را بگیرد.
البته برخلاف فشار دولت آمریکا برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات، هنوز تعدادی از بخش‌های صنعتی و وکلا برای همکاری با بخش خصوصی و دولتی در این زمینه با مشکلاتی مواجه هستند. مثلاً برخی از حامیان حریم خصوصی معتقدند هدف از به اشتراک‌گذاری اطلاعات و درخواست دولت برای این اقدام، جمع‌آوری اطلاعات شهروندان برای جاسوسی و نفوذ به آن‌ها است.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد