about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد بخش اعظم اخبار دروغ شبکه‌های اجتماعی آمریکایی در مورد خطرات واکسن کرونا توسط ۱۲ نفر تهیه و منتشر می‌شوند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از انگجت، شبکه‌های اجتماعی آمریکایی و در رأس آنها فیس‌بوک مدعی هستند مقابله با دروغ پراکنی در مورد واکسن‌های کرونا در شبکه‌های اجتماعی کار ساده ای نیست و اخبار و اطلاعات زیادی در این زمینه توسط اشخاص مختلف تهیه می‌شود که نمی‌توان با هم آنها مقابله کرد.

اما بررسی مشترک مرکز مقابله با نفرت پراکنی دیجیتال موسوم به سی سی دی اچ و مؤسسه آنتی وکس واچ نشان می‌دهد ۷۳ درصد از اخبار دروغ در مورد واکسن‌های کرونا در فیس‌بوک و ۱۷ درصد از این نوع اخبار در توئیتر تنها توسط ۱۲ نفر تولید می‌شود.

وجود این حساب‌های کاربری بارها و بارها به فیس‌بوک و توئیتر گزارش شده، اما آنها برای مقابله با آنها اقدامی نشده است. یکی از این افراد رابرت اف کندی نام دارد که قبلاً در ماه فوریه به علت دروغ پراکنی در مورد واکسن‌های مختلف از اینستاگرام حذف شده بود. اما حساب‌های فیس‌بوک و توئیتر وی دست نخورده باقی مانده‌اند.

تمامی افراد دیگر که نامشان در این گزارش مشترک درج شده کماکان در حال فعالیت در توئیتر، فیس‌بوک و اینستاگرام هستند و هیچ برخوردی با آنها نشده است. در گزارش یادشده تصریح شده حذف کامل این ۱۲ نفر از شبکه‌های اجتماعی آمریکایی حجم دروغ پراکنی در مورد خطرات انواع واکسن و به خصوص واکسن کرونا را به شدت کاهش می‌دهد.

فیس‌بوک در واکنش روش تهیه این گزارش را زیر سوال برده و افزوده که در حال همکاری با سازمان‌های بهداشتی و درمانی برای مقابله جدی تر با دروغ پراکنی در مورد واکسن‌ها و بیماری کرونا است. توئیتر هم مدعی شده که سیاست‌های خود در مورد دروغ پراکنی را به طور کلی اعمال می‌کند و نه بر مبنای تک تک کاربران.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.