about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان با تجزیه و تحلیل ترکیب شیمیایی موجود در تنفس، یک حسگر بویایی ابداع کردند که قادر است افراد را احراز هویت کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ محققان و مهندسان دانشگاه کیوشو با همکاری دانشگاه توکیو، یک حسگر بویایی ابداع کردند که قادر است افراد را با تجزیه و تحلیل ترکیبات موجود در نفسشان شناسایی کند.

به گزارش سایت techexplorist، این بینی مصنوعی که با یادگیری ماشینی ترکیب و از سنسور ۱۶ کانالی ساخته شده، توانسته ۲۰ نفر را با دقت بیش از ۹۷ درصد احراز هویت کند. این نوع احراز هویت‌ها، منحصر به هر فرد است و ممکن است دچار خطا شوند.

چایانوت جیرایوپات، نویسنده این مطالعه توضیح می‌دهد که ویژگی‌های فیزیکی هر فرد را می‌توان کپی  یا در بعضی مواقع بر اثر آسیب تغییر داد. محققان متوجه شدند که پوست، غلظت بالایی از ترکیبات فرار را برای تشخیص ماشین‌ها تولید نمی‌کند، به همین علت به بررسی تنفس انسان‌ها، روی آوردند.

جیرایوپات گفت:" غلظت ترکیبات فرار از پوست می‌تواند تا چند قسمت پایین باشد، در حالی که ترکیبات بازدم شده از نفس می‌تواند به قسمت بالایی هم برسد. در واقع، از نفس انسان برای تشخیص اینکه آیا یک فرد مبتلا به سرطان، دیابت و حتی COVID-۱۹ است یا خیر، استفاده شده است."

براساس گزارش‌ها، این تیم با تجزیه و تحلیل نفس افراد برای مشاهده اینکه کدام ترکیبات می‌توانند برای احراز هویت بیومتریک استفاده شوند، شروع کردند و در مجموع ۲۸ ترکیب به عنوان گزینه‌های قابل استفاده کشف کردند.

 آن‌ها یک آرایه حسگر بویایی با ۱۶ کانال ایجاد کردند که هر کدام می‌تواند طیف خاصی از ترکیبات را شناسایی کند. سپس داده‌های حسگر به سیستم یادگیری ماشینی منتقل کردند تا ترکیب تنفس هر فرد را تجزیه و تحلیل کند و نمایه‌ای ایجاد کند تا از آن برای تشخیص یک فرد استفاده شود.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.