about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ایلان ماسک قصد دارد بزرگترین کارخانه سلول باتری جهان را در برلین راه اندازی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ایلان ماسک، مدیر شرکت تسلا روز گذشته گفت که قصد دارد بزرگ ترین کارخانه سلول باتری جهان را در نزدیکی برلین احداث کند.
تسلا هم اکنون کار ساخت یک کارخانه گیگافکتوری عظیم در منطقه جنگلی Gruenheide ( منطقه ای در جنوب پایتخت آلمان)را کلید زده است و سال آینده آن را راه اندازی خواهد کرد.


این کارخانه، اولین کارخانه ای است که شرکت تسلا در اروپا احداث می کند و قرار است مبدا تولید سالانه 500000 خودروی سدان مدل3 و کراس اوور مدل Y باشد.


ایلان ماسک در کنفرانسی با محوریت باتری که توسط وزارت اقتصاد آلمان برگزار شد، اعلام کرد تولید سلول باتری در این کارخانه آلمانی را با ظرفیتی سالانه نزدیک به 100 گیگاوات ساعت استارت خواهد زد.


اما هدف نهایی این شرکت، رسیدن به ظرفیت سالانه 250 گیگاوات ساعت خواهد بود.


تولید باتری های وسایل حمل و نقل الکتریکی در حال حاضر تحت سلطه شرکت های چینی، ژاپنی و کره ای است و اروپا سهم کمی از این بازار را در اختیار دارد.
ایلان این هدف را درست در روزی اعلام کرد که به عنوان دومین فرد ثروتمند جهان انتخاب شد و بیل گیتس را پشت سر گذاشت.
ایلان همچنین به افراد محلی اشاره کرد که به دلیل قطع درختان، تسلا را به دادگاه کشانده بودند. وی اعلام کرد که افراد محلی به علت تولید باتری در این کارخانه، با مواد سمی در هوا مواجه نخواهند شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.