about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

احداث بزرگترین واحد تبدیل زباله به برق

دوبی تصمیم دارد بزرگترین واحد تبدیل زباله به برق دنیا را بسازد که روزانه٥٥٠٠ تن زباله را به برق تبدیل می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دولت دوبی تصمیم دارد بزرگترین واحد تبدیل زباله به انرژی در جهان را بسازد.

پیش بینی می شود این واحد پس از احداث، قابلیت تبدیل سالانه دو میلیون تن زباله خشک به انرژی دارد. این میزان معادل ۶۰ درصد زباله ای است که در دوبی تولید می شود.

این واحد ظرفیت تولید ۱۸۵ مگاوات برق را دارد که دو درصد از انرژی مصرفی سالانه دوبی است. این میزان، الکتریسیته ۱۲۰ هزار خانه را فراهم می کند.

هم اکنون Shenzhen East Waste-to-Energy در چین در حال احداث است و بزرگترین واحد تولید برق از زباله در جهان نام گرفته اما اگر پروژه دوبی بتواند به اهداف گفته شده دست یابد،این لقب را به خود اختصاص خواهد داد.

قرار است هر دو پروژه هاتا ۲۰۲۰ تکمیل شوند و هردو می توانند روزانه ۵۵۰۰ تن زباله را فرآوری کنند. اما برق تولید واحد دوبی ۲۰ مگاوات بیشتر از واحد شنژن است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.