about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

احتمال وقوع جنگ سایبری میان روسیه و آمریکا

به گفته دولت روسیه، شبکه برق این کشور ایمن است، اما دائماً در معرض حملات دشمنانی همچون ایالات متحده قرار دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دیمیتری پِسکوف (Dmitry Peskov)، سخنگوی کرملین در واکنش به گزارش اخیر نیویورک تایمز درخصوص تلاش ایالات متحده در سال گذشته برای هدف قرار دادن زیرساخت روسیه با نوعی بدافزار گفت که احتمال وقوع جنگ سایبری میان 2 کشور وجود دارد.

پِسکوف اعلام کرد:

اگر تصور شود که برخی سازمان‌های دولتی این کار را بدون اطلاع به رئیس‌جمهور انجام می‌دهند، باید انتظار داشت که جنگ سایبری علیه روسیه امری محتمل باشد. بخش‌های حیاتی اقتصاد ما در معرض حملات مداوم خارجی قرار دارند. ما از این موضوع متأسف هستیم؛ دولت روسیه برای جلوگیری از تخریب اقتصادی، حملات را تلافی خواهد کرد.

نیویورک تایمز به تازگی در گزارشی نوشت، فرماندهی سایبری آمریکا از مدت‌ها قبل در تلاش است به شبکه برق روسیه و دیگر نهادهای حیاتی این کشور نفوذ کند.

یوگنی لیفشیتز (Yevgeny Lifshitz)، عضو کمیته سیاست اطلاعاتی دوما در دولت روسیه مدعی شد که شبکه برق مسکو در برابر حملات سایبری ایمن است.

لیفشیتز خاطرنشان کرد:

هیچگونه نگرانی جدی وجود ندارد. شبکه برق کشور، سیستم‌های امنیتی لازم را دارد و حتی در بدترین موقعیت‌ها، وقفه‌های کوتاه‌مدت رخ خواهند داد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.